Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Futsal: România, surclasata de Rusia cu 6-0 în sferturile EURO 2014


Nationala de futsal a Romaniei a fost surclasata de Rusia cu scorul de 6-0 (4-0), luni seara, in sferturile de finala ale Campionatului European - EURO 2014, gazduit de Sportpaleis din Antwerp (Belgia).
Foto: AGERPRES ARHIVA / CRISTIAN NASTASE (C)
Rusia, campioana europeana din 1999 si vicecampioana la editia trecuta (2012), s-a impus prin golurile marcate de Robinho (02:41), Vladislav saiahmetov (07:50), Eder Lima (08:12, 15:30, 36:47) si Serghei Sergheev (33:25).
Selectionerul Nelu Stancea a inceput cu urmatorul ''cinci'': Vlad Iancu - Florin Matei, Robert Lupu, Marian sotarca, Dumitru Stoica. Au mai evoluat Florin Ignat, Marius Matei, Ionut Movileanu, Emil Raducu, Cosmin Gherman, Szabolcs Manya, László Szocs.
De partea cealalta, selectionerul Serghei Skorovici a aliniat echipa: Gustavo - Vladislav saiahmetov, Eder Lima, Serghei Abramov, Robinho. Au mai jucat Nikolai Pereverzev, Dmitri Liskov, Serghei Sergheev, Daniil Kutuzov, Cirilo, Aleksandr Fukin, Ivan Milovanov.
Arbitri: Borut Sivic (Slovenia) si Kamil Cetin (Turcia).
Romania si Rusia s-au mai intalnit in faza a doua a grupelor preliminare, in turneul de la Tg. Mures, cand rusii s-au impus cu 2-1.
Romania si-a indeplinit obiectivul la EURO 2014, calificarea in sferturile de finala, egaland performanta din 2007 (locul 6) si 2012 (locul 7).
La Antwerp, tricolorii au debutat cu o victorie la scor, 6-1, in fata echipei gazda (Belgia), dupa care au pierdut in fata Ucrainei (0-1), terminand pe locul secund in grupa. AGERPRES (editor: Mihai Tenea)
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page