Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

2014… - UNDE MA AFLU EU !?

Ligia-Gabriela JANIKLa intrarea in anul acesta care este nou pentru mine, e nou si pentru tine, ma adancesc in tacerea noptii pentru a medita la anul care abia trecuse, la evenimentele ce au avut loc pe scara mondiala dar mai ales meditand la evenimentele din viata mea personala.
Stii ca nu te poti ruga pentru trezirea spirituala pana nu-i ierti celuilalt totul pe deplin? - Atunci vei vedea ce fiinta mica si neinsemnata sunt eu in infinitul acesta al lumii. Intre nastere si moartea mea imi este ingaduit sa fiu pentru un scurt timp pe acest pamant, si dupa aceea ma imbratiseaza vesnicia.
Dar...  unde ma aflu eu?
Ma aflu pe un pamant blestemat iar deasupra mea este cerul infinit din care ar putea sa izbucneasca oricand o  mare furtuna pe care sa naufragieze corabia vietii mele.
Si - unde ma aflu?
Ma aflu intr-o lume in care stapanesc si misuna demonii, intr-o lume in care exista mereu razboaie si varsari de sange. Intr-o lume in care domneste desnadejdea, brutalitatea si frica. Unde in multe parti ale pamantului oamenii mor de foame si in care bombele atomice si cu hidrogen urmeaza sa asigure pacea lumii.
Unde ma aflu eu?
Ma aflu intr-o lume pe care Dumnezeu a iubit-o atat de mult incat si-a dat pe singurul Sau Fiu sa fie dat in mana  mortii ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba Viata Vesnica. (Ioan 3:16)
Si traiesc pe un pamant pe care El va veni, El care a fagaduit: "Iata, Eu fac toate lucrurile noi", (Ap. 21:5) atunci cand Slava lui Dumnezeu v-a acoperi acest pamant.
 Dar astazi, da, astazi, unde ma aflu?
Eu ma aflu in Hristos, iar sub mine se afla bratele sale vesnice, pentru ca El este VESNICIA.
Daca te gasesti in Hristos, atunci vesnicia se afla in sufletul tau. Asigura-te ca te afli si tu in aceleasi brate sfinte care cuprinde intreaga vesnicie pentru tine. Pentru mine, pentru tine, s-a coborat din cerul sfant ca sa puna in noi gandul vesniciei Sale.
Asa ca meditand la aceste ganduri ma plec cu piosenie in fata maretiei lui Hristos pentru ca intr-o lume de zbucium si nevoi, razboaie si dureri, El a coborat intregul Cer pentru mine. De aceea sa-I multumesc ma simt datoare si chiar vesnicia intreaga tot nu mi-ar fi deajuns sa-mi arat recunostinta pentru ceea ce a facut Isus pentru mine."     
La intrarea in anul acesta, va doresc tuturor pace, buna intelegere, impliniri si sanatate.
La multi ani si Dumnezeu sa va binecuvinteze in noul an!
--------------------------------
Ligia-Gabriela JANIK
Aldingen, Germania
1 ianuarie 2014

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page