Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Reactii la articolul: O angajata a MAE de la Ambasada din Washington incearca sa cenzureze mass media romano-americana


 
Ma alatur acestui protest si impartasesc propria experienta, negativa, cu Roxana Caprosu, Atasatul de Presa si Cultura al Ambasadei Romaniei la Washington, D.C.
 
Am fost invitata la intalnirea ministrului Mihnea Costoiu si comunitatea, abia dupa ce acesta din urma a insistat pentru a 3-a oara la Ambasada, si doar cu 4 ore inainte de eveniment. Acest lucru in conditiile in care ”o parte” a romanilor din comunitate a primit invitatia cu cateva zile inainte.
 
Adresa mea de email a fost scoasa din lista de mass-email a Ambasadei. Nu este primul eveniment public despre care Ambasada omite sa anunte presa.
 
Chiar si cu invitatia primita, tot am fost tinuta la usa Ambasadei, tratata ca pe un intrus, si trimisa acasa. Dupa insistente ferme am primit acces la intalnire.
 
Am cerut explicatii Roxanei, insa mi-a raspuns dispretuitor si fara pic de profesionalism. Nu imi amintesc sa fi avut o experienta pozitiva cu noul atasat de Presa. Sunt convinsa ca domnisoara Caprosu duce lipsa de o pregatire profesionala care sa asigure o buna relatie cu mass media si comunitatea, un element cheie in garantarea si mentinerea transparentei si respectarea legii de catre reprezentantii tarii noastre la Washington.
 
Am scris MAE si am cerut explicatii. Sper ca si ceilalti colegi sa faca la fel, si romanii din SUA care sunt tinuti la distanta cu privire la activitatea Ambasadei, la un moment in care ni s-a promis imbunatatirea relatiei cu comunitatea.
 
Va multumesc, si cu respectul cuvenit, Mihaela Biliovschi
 
        Mihaela Biliovschi
global mobile  813 545 5384
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page