Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Apel umanitar - Fii bun la suflet, române, fii aproape de Dumnezeu, aproape de fiecare om!


 Apel la solidaritate umana!

 
Buna ziua,

Am ales sa va scriu din considerente umanitare cu gandul curat si sufletul indurerat, cu rugamintea sa cititi apelul meu sincer si sa dispuneti in functie de cum va dicteaza inima si consitiinta de om, va rog!.

Numele meu este Vasile Grigoras, in varsta de 62 ani, cu domiciliul in sat. Lacu Sarat, str. Principala, nr. 124, com. Chiscani, jud. Braila, Romania, pensionat de invaliditate si handicap accentuat, cu pensie medicala foarte mica, trec prin dificultati majore din punct de vedere medical, material si financiar. Apelez la bunavointa si intelepciunea dumneavoastra sa ma ajutati cu ce si cum puteti sa pot continua viata. Am mare nevoie de ajutoare de orice fel inclusiv alimente, medicamente, bani si lemne de foc pentru incalzire pe timpul iernii. Am suferit un accident vascular cerebral intr-o noapte cu ani in urma cand am fost mort pt. cateva ore dupa constatarea medicului, cand mam trezit nu stiam cine sunt, nu stiam nimic si nu puteam vorbi, aceasta intamplare nefericita mi-a transformat viata in cosmar si de atunci sunt abandonat, lipsit de suport si neajutorat. In spiritul credintei si solidaritatii am indraznit sa va adresez apelul meu prin care va rog din adancul sufletului sa-mi intindeti o mana de ajutor, daca aveti bunatate in suflet si credinta in Isus Cristos - Daruieste din suflet pentru suflet!  
 
“Sunt dintre cei care au cerut tacerii sa strige si durerii sa spere”!. - Octavian Paler

 Fiecaruia dintre noi indiferent cine am fi la un moment dat din viata se pot intampla pe neasteptate si fara voia noastra necazuri si nenoriciri cumplite. Va rog sa va ganditi doar o clipa ce inseamna, sa fii bolnav si fara resurse pentru a continua viata la varsta a III-a si mai greu este pentru mine cand stiu ca se apropie sarbatorile crestine si nici pe masa nu am ce sa pun. Puteti darui pentru mine orice doriti pe persoana fizica sau prin ONG umanitar. Daca doriti sa aflati si alte argumente despre situatia injositoare prin care trec, va pot transmite ulterior Decizia Comisiei de Expertiza Medicala si detalii. Sunt la greu si orice ajutor cat de mic, chiar si un cent conteaza enorm pentru mine, dar si o vorba buna face mult. Ajutand implinim porunca data de Domnul, Care zice: Fiti milostivi, precum si Tatal vostru este milostiv (Luca 6, 36). Sa ne aducem aminte ca, facind noi fapte de milostenie, facem bine sufletelor noastre, dupa marturia care zice: Omul cel milostiv face bine sufletului sau; iar cel nemilostiv, pierde trupul sau (Pilde 11, 17)..

 
AM STRIGAT IN RUGACIUNEA MEA CU LACRIMI CATRE DUMNEZEU CARE M-A AUZIT SI M-A INDEMNAT SI IN VISE SA VA SCRIU. Daca doriti sa ma ajutati cu putin din punct de vedere material, puteti sa trimiteti bunuri in pachet prin posta la adresa de mai sus. Daca doriti sa ma sustineti financiar, puteti sa depuneti orice suma de bani cat de mica in unul din conturile de mai jos, deschise la:

BANCA COMERCIALA ROMANA

Unitatea BRAILA Concordia,

Titular de cont Vasile Grigoras

Cod  IBAN   RO90RNCB0801113707800001  LEI

Cod  IBAN   RO63RNCB0801113707800002  EUR

Cod SWIFT  RNCBROBU

Va multumesc anticipat pentru intelegere, bunavointa si daruire, iar pentru binele facut va voi ramene recunoscator toata viata. Va doresc sanatate si liniste sufleteasca dumneavoastra si familiei. Doamne ajuta!  Astept un semn bun cu incredere si speranta pe e-mail: vasile.grigoras50@gmail.com

Cu aleasa consideratie,

Vasile Grigoras

Tel: 0727494551

E-mail: vasile.grigoras50@gmail.com
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page