Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

MEN: Noua medalii obtinute de elevii români la competitii regionale de informatica de juniori si seniori


Elevii romani au obtinut noua medalii la competitii regionale de informatica de juniori si seniori, informeaza Ministerul Educatiei Nationale (MEN), printr-un comunicat remis marti AGERPRES.
La cea de-a VII-a editie a Olimpiadei Balcanice de informatica pentru juniori, elevii romani au obtinut patru medalii, dintre care una de aur si trei de argint.
Medalia de aur a fost cucerita de Costin Andrei Oncescu (clasa a VI-a/Colegiul National "Dinicu Golescu" din Campulung Muscel, judetul Arges), laureat si la editia precedenta tot cu aur. Palmaresul a fost completat cu medaliile de argint castigate de Smaranda-Monica Dicu (clasa a VIII-a/scoala Gimnaziala nr. 56 din Bucuresti), Darius Marian si Andrei-Cristian Stanciu, ambii elevi in clasa a VIII-a la Liceul International de Informatica din Capitala.
Competitia s-a desfasurat in localitatea bulgara Shumen, saptamana trecuta, unde in paralel s-a desfasurat si traditionalul Turneul international de informatica Shumen 2013.
La acest al doilea concurs, lotul Romaniei a obtinut cinci distinctii - o medalie de aur, trei de argint si una de bronz. Laureatii sunt urmatorii: George Chichirim (clasa a VIII-a/Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta) - medalie de aur, Vlad Rochian (clasa a VIII-a/Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timisoara), Andrei Popa (clasa a VIII-a/scoala Gimnaziala "Constantin Parfene" din Vaslui) si Mihai Gheorghe (clasa a XI-a/Liceul International de Informatica din Bucuresti) - medalii de argint, respectiv Daniel Constantin (clasa a XI-a/ Liceul International de Informatica din Bucuresti) - medalie de bronz.AGERPRES/(AS - autor: Iulia Carciog, editor: Mirela Barbulescu)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page