Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

PLATA PENTRU FRANGHIA STREANGULUI ... SI DERIVA CONTINENTELOR!!! – sau: DESPRE NISTE VECHI BLESTEME ...

Auzisem eu despre bunele obiceiuri din China, unde familiile celor executati trebuie sa plateasca glontul cu care le este ucis tatal, ori sotul, ori fratele...

Acum, am in fata dovada ca sovieto-bolsevicul Voronin a adus Basarabia nicidecum spre Europa, cum ne-am fi dorit noi (... este greu, azi, a deduce semnificatia acestui „noi"... din moment ce pana si partidele unioniste din Basarabia, asa-numita „Republica Moldova", au cam tradat cauza pentru care li s-au dat voturi... – singurul semn distinctiv, pentru „noi" este, azi, asumarea MARTIRIULUI, precum crestinii de pe vremurile lui Nero ori Caligula...! – deci „noi", pentru basarabeni, inseamna cei torturati si ucisi in temnite, in numele Libertatii si Luminii de Duh! – iar pentru cei din dreapta Prutului, „noi" sunt putinii care mai au curajul sa-si aminteasca, si sa si spuna ce-si amintesc, si anume, ca Basarabia este.... ROMANIA!) – reiau: am in fata dovada ca sovieto-bolsevicul Vladimir Voronin a adus Basarabia NU spre Europa, ci spre... EXTREMUL ORIENT!!!

De ce zic asta? Pentru ca am in fata Declaratia Primariei Chisinaului, plus o chitanta... – declaratie conform careia familiile tinerilor intemnitati si torturati trebuie sa plateasca intretinerea acestora in temnita:

Primaria municipiului Chisinau isi exprima indignarea in legatura cu perceperea de bani de la persoanele care au fost sau sunt inca arestate in izolatoarele de detentie preventiva, pentru participare la actiunile de protest din 7 aprilie a.c.

In acest sens, mentionam ca pe parcursul zilei de 16 aprilie 2009, in incinta Comisariatului General de Politie al municipiului Chisinau, un politist percepea de la parinti sau rudele celor arestati o taxa de 5,90 lei pentru fiecare zi de detentie. Pentru taxa perceputa, politistul elibereaza chitanta si face insemnarile de rigoare intr-un registru.

Consideram drept umilinta perceperea taxelor de la cetatenii care au fost retinuti si arestati in legatura cu evenimentele din 7 aprilie, in privinta carora a fost aplicata tortura si au fost maltratati si supusi unui tratament inuman si degradant.

16.04.2009

... Alatur prezentului material, pentru „autentificare/conformitate", si chitanta cu pricina... Cel care a facut sa ajunga la mine aceste marturii grotesti, dar si cutremuratoare (... nici nu mai stiu care si cum, mai intai!) este acelasi prieten, dl George Roca.

... Deci, domnilor care stati cu spatele la acest crampei, martirizat, instrainat, de Romania (eu nu accept nicio decizie prezidentiala, privind destinul Neamului Romanesc – cata vreme aceasta decizie nu va fi fost subiectul unui REFERENDUM ... !!! – deci, nu accept nici decizia - si consecintele ei, fireste...! - , luata de dl presedinte Ion Iliescu-Ilici, in 1991, peste capul romanilor, de recunoastere a „Republicii Moldova"!!!), domnilor de la UE, domnilor de la OSCE (toti care, prin semnatura domniilor voastre, de acceptare a mascaradei/fraudei electorale din Basarabia, i-ati dat girul Vestului Europei, lui Vladimir Voronin-macelarul si clicii lui pro-sovietice! – pentru ca, acum, sunt clare liniile de forta, pe care se reface URSS-ul!!!), domnilor de la Washington... - chiar nu va ingrijoreaza aceasta... DERIVA A CONTINENTELOR POLITICE?! Si nici faptul ca, drept consecinta a acestei derive, pe care (se pare...) ati si aprobat-o, cu inconstienta, chiar s-ar putea dezlantui o noua invazie a hoardelor lui ...Timur Lenk... aducand „binefacerile civilizatiei"... aferente oricarei stari de „hoarda" si de..." Timur Lenk"...?!

... Sau pe dvs. va amuza teribil, faptul ca, in Europa anului de gratie 2009, luna lui aprilie... – exista „tari" (?!) in care functioneaza legile lui UBU-ROI, al lui Alfred Jarry?! - ..."tari" in care condamnatul isi plateste franghia cu care calaul il spanzura, de bun-nevinovat...?!

... Radeti, radeti... - s-ar putea sa va stea rasul asta in gat, domnilor snobi, indiferenti, cinici si iresponsabili, daca v-as reaminti blestemul parintilor, unchilor si bunicilor din neamul meu, cand au constatat ca „americanii nu mai vin"..., cum crezusera ei, „de fraieri", imediat dupa al doilea razboi mondial... (...de unde sa stie, bietii de ei, tabieturile „Dumnezeilor Lumii", rostul servetelelor de masa, cele scrise cu procente mistice, de la Ialta?!) - ... parinti, unchi si bunici care fusesera inchisi in temnitele politice ale Romaniei bolsevizate, ori dusi in „Siberii fara de sfarsit"... – ... si intorsi schelete... - tragic de imputinati..., dar si „intorsii"... mai mult morti si mai mult muti !!!: „Dar-ar Dumnezeu-HRISTOS ca sa fluture steagul cel rosu pe Casa Alba, de la Washington...!!!"... ASA ZICEAU EI, PRINTRE DINTI SI CU OCHII LA CERUL LUI DUMNEZEU-HRISTOS!!!

... Mda. Unii imi zic (si chiar imi demonstreaza, destul de credibil...) ca, de fapt, deja se umfla panza cea rosie, pe Casa Alba...!!!... M-as fi si mirat eu sa nu se prinda blestemele MARTIRILOR PENTRU LIBERTATEA SI LUMINA DUHULUI!!!

... Iar invocatia lui Hristos-Dumnezeu, de catre MARTIRII NEAMULUI MEU, care nu s-au indoit NICIO CLIPA DE INVIEREA MANTUITORULUI (... doar de „cezarii" vremelnici s-au indoit, de atunci, totdeauna!) poate deveni, azi, in zilele Pastelui ORTODOX, destul de relevanta...

Prof. dr. Adrian Botez

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page