Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Romani, treziti-va!

REFERENDUM NATIONAL: SA SPUNEM NU ACTELOR ELECTRONICE SAU CU CIP !

Cipul biometric este un circuit electric de cativa milimetri sau mai nou de aprox. 0,4mm (foarte greu de observat cu ochiul liber).

Aceste cipuri inmagazineaza si transmit informatii prin unde radio catre un aparat de citit. Informatiile continute de cipuri pot fi transmise pe o raza de 100m, fara ca purtatorul sa-si dea seama si fara acordul lui. Cipurile avansate pot inregistra si sunetele din jur. Pe langa informatiile personale, imaginea faciala, amprente etc., cipul poate inregistra si transmite tot ceea ce faci tu in fiecare clipa: ce vorbesti si cu cine, unde te afli si ce faci, ce faci acasa, ce discutii porti in familie, cu sotia, cu sotul, cu copiii, cu prietenii, adica vei fi urmarit in tot ceea ce inseamna viata privata, viata intima. Cipul este turnatorul sau spionul celui ce il poseda.

Toate informatiile posesorilor de cip-uri biometrice din intreaga lume sunt transmise unui computer ultra-performant ce se afla la Bruxelles si caruia i s-a dat numele de „The Beast" sau in traducere „Fiara".

Cuviosul Paisie Aghioritul (1924-1994) avertiza lumea inca din anul 1987, spunand: "Vor urmari si vor fi urmariti. Li se va controla astfel prin computer toata viata lor: ce spun, ce fac, totul. Vezi la ce fel de dictatura s-a gandit diavolul! La Bruxelles au o cladire intreaga cu 666, in care-si adapostesc computerul. Acest computer poate controla miliarde de oameni – sunt 6 miliarde toata lumea. Toate le vor fi cunoscute printr-o rasucire de buton. Unii europeni s-au impotrivit, deoarece se tem de dictatura mondiala. Noi, ortodocsii, ne impotrivim, pentru ca nu-l vrem pe Antihrist si, fireste, nici dictatura lui."

Aceast computer, „Fiara", are menirea sa indosarieze toti oamenii. Fiecare om va avea dosarul lui cu un numar de ordine, iar numarul dosarului este CNP-ul, adica Codul Numeric Personal al fiecaruia, cod format din numere, iar nu din nume, deoarece computerele opereaza cu cifre, acesta este limbajul lor, asa functioneaza ele. De aceea noul nume al fiecarui om va fi un numar.

Numai Dumnezeu are puterea sa dea nume, El din inceput a dat nume zidirii Sale (Facerea 1;5 si 2;19,20) si El a spus „Eu sunt Alfa si Omega, inceputul si sfarsitul" (Apoc. 22;13) – caci literele formeaza nume si cuvinte, „si Cuvantul trup s-a facut si s-a salasluit intru noi" (Ioan 1;14), iar Antihrist numar va lua si se va salaslui intre noi (Apoc. 13-17,18). De aceea noul guvern mondial va purta numele lui care este un numar – 666. Si va pecetlui totul cu acest numar pentru a arata ca ale lui sunt toate si el e stapinul.

Vedem ca numarul lui este pe produsele alimentare, de uz casnic, pe carti, pe haine, pe orice tip de marfa, pe vaci, pe oi si alte animale, insa i-a mai ramas un lucru nepecetluit – omul.

Sclavilor din vechime li se faceau un semn pe corp cu fierul inrosit sau o gaura in ureche de catre stapanii lor pentru a se deosebi de oamenii liberi si pentru a cunoaste toti ca au un stapan. „In unele tari ale lumii, unde nu a fost opusa rezistenta, deja a fost aplicata o insemnare cu raze laser pe frunte sau pe mana, pentru ca astfel poate fi realizat controlul despre care scrie in Apocalipsa: „incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul (Apoc. 13:17)."- Cuviosul Paisie Aghioritul.

Pecetluirea omului la nivel mondial se face prin doua metode: prin cip sau prin insemnarea cu raze laser pe frunte sau pe mana a codului de bare unic fiecarui om.

In Imparatia Cerului, Dumnezeu a scris numele oamenilor intr-o Carte a Vietii (Apoc. 3:5), iar in imparatia acestei lumi diavolul a deschis o alta „carte a vietii" in care vrea sa-i inscrie pe toti oamenii. Dar deoarece omul figureaza deja cu numele intr-o Carte, el cauta sa-i dea omului drept nume un numar cu care sa fie inscris in „cartea" lui. Aceasta „carte" a diavolului este computerul ultraperformant - „Fiara". Odata ce accepti sa fii scris in „cartea" lui, te va sterge Dumnezeu din Cartea Vietii deoarece nu poti „sluji la doi domni si lui Dumnezeu si lui mamona" (Mt. 6 : 24). – deci, omul cand va semna ca primeste aceste acte cu cip isi va da acordul ca de buna voie vrea sa fie inscris in „cartea" „stapanitorului acestei lumi", adica diavolului – Antihrist si se va lepada de Dumnezeu.

Pr. Arhim. Iustin Parvu: „Romanilor li se cere sa-si puna pe pasapoarte, permisele auto, buletine si orice alt act personal cipul.

Poate pentru multi dintre dumneavoastra acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar in spatele acestui sistem de insemnare a oamenilor se ascunde o intreaga dictatura, un intreg plan demonic, prin care de buna voie iti vinzi sufletul diavolului."

Cineva l-a intrebat pe Cuviosul Paisie Aghioritul (1924-1994): „Parinte, dar daca cine va primi pecetea din nestiinta?" iar, parintele a raspuns: "Aceasta se va putea intampla numai din nepasare. Ce nestiinta sa fie, atunci cand lucrurile sunt atat de clare?

Chiar daca nu ar sti cineva, trebuie sa se intereseze si sa afle. Daca spunem ca n-am stiut si pentru aceasta am primit pecetea, Hristos ne va spune: Fatarnicule, fata cerului stiti s-o judecati, iar semnele vremurilor nu puteti! (Mt.16,3). Chiar de s-ar pecetlui cineva din nestiinta, pierde harul dumnezeiesc si primeste lucrarea diavoleasca. Vezi, copilasul, la Sf. Botez, atunci cand preotul il afunda in apa primeste pe Sfantul Duh, fara ca acela sa-si dea seama de aceasta si dupa aceea se salasluieste in el harul dumnezeiesc."

Cineva i-a spus parintelui Paisie Aghioritul: "Eu voi primi buletinul cu 666 si voi pune si o cruce sau voi face cruce peste el", iar parintele a raspuns: „Lucrul murdar nu se sfinteste. Apa curata primeste harul si se face agheasma, dar urina nu se face agheasma. Piatra se face paine prin minune. Necuratia, insa, nu primeste sfintire. Prin urmare, diavolul, Antihristul, atunci cand este pe buletinul nostru de identitate (sau alt act cu cip), pe mana sau pe fruntea noastra cu simbolul lui, nu se sfinteste chiar de am pune si o cruce."

Primirea actelor cu cip inseamna lepadare de Hristos!:

Cuviosul Paisie Aghioritul (1924-1994):

1. „Si desi vedem ca Sfantul Apostol Petru s-a lepadat numai la exterior de Hristos, dar si aceasta a fost tot lepadare, acestia se leapada de pecetea cea sfanta a lui Hristos ce li s-a dat la Sf. Botez ca sa primeasca pecetea lui Antihrist, iar apoi spun ca au inlauntrul lor pe Hristos!" – deci sfintii ne spun clar: primirea pecetii, adica cipul sau insemnarea cu raze laser, inseamna lepadare.

Cat despre pastorii nostri duhovnicesti parintele Arhim. Iustin Parvu si Cuviosul Paisie Aghioritul spun :

„Cu durere am sesizat ca cei mai multi dintre parintii nostri parohi nu au luat o masura, macar catusi de putin sa faca cunoscute niste momente grele in istoria crestinismului si a omenirii, pe care crestinul nostru le-a sesizat mai repede." - Pr.Iusin Parvu

„Ma doare sufletul sa vad atata nepasare si ignoranta din partea elitelor acestui neam, din partea oamenilor de cultura, laici sau clerici, care prin tacerea lor savarsesc o lepadare de Biserica si de neamul in care s-au nascut." – Pr. Arhim. Iustin Parvu „Nici tacerea sihastrilor nu este scuzabila. Monahul, preotul care socoteste ca face o misiune in cadrul Bisericii, dar nu participa direct la aceste adevaruri, la aceste atacuri si primejdii in care ne gasim – nu este monah, nu este preot. Daca nu simte sa participe direct si sa-si asume raspunderea ca un mic misionar al vremurilor, in zadar este toata rugaciunea lui. Tacerea in fata acestor pericole este o lepadare a noastra de adevar." - Pr. Arhim. Iustin Parvu „Cat pentru pastorii nostri duhovnicesti, atata le spun: „Oare sarea se va strica si nu va mai sara?" - Pr. Arhim. Iustin Parvu

Cuviosul Paisie Aghioritul spunea: „Din pacate, unii „cunoscatori" infasa pe fiii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile ca sa nu-i mahneasca. „Aceasta nu vatama. Nu-i nimic. E suficient sa crezi launtric". Sau spun: „Nu vorbiti despre subiectul acesta – despre buletine (acte cu cip) si pecetluire – ca sa nu se mahneasca oamenii". Dar daca le-ar spune: „Sa incercam sa traim mai duhovniceste, sa fim mai aproape de Hristos si sa nu va temeti de nimic. Iar daca va fi nevoie, vom marturisi", i-ar pregati oarecum.

Daca cineva cunoaste adevarul, isi face probleme si se trezeste. Il doare pentru situatia de astazi, se roaga si ia aminte sa nu cada in cursa. Acum ce se intampla? In afara de faptul ca unii duhovnici fac propriile lor talcuiri, se tem si ei ca oameni lumesti, in timp ce ar fi trebuit sa se nelinisteasca duhovniceste si sa-i ajute pe crestini, aducandu-i la nelinistea cea buna si intarindu-i in credinta ca sa simta mangaierea dumnezeiasca. Ma mir cum de nu-si fac probleme de constiinta dupa toate aceste evenimente ce se intampla? De ce nu pun cel putin un semn de intrebare la talcuirile mintii lor? Si daca il ajuta pe Antihrist in pecetluire, cum de atrag si alte suflete la pierzanie? Atunci cand Sfanta Scriptura spune: „ ... sa insele daca e cu putinta si pe cei alesi", se refera la faptul ca se vor insela cei care explica pe toate numai cu mintea lor. Asadar, in spatele sistemului perfect al „cartelei de ajutorare" (actele cu cip), al asigurarii prin computer, se ascunde dictatura mondiala, sclavia lui Antihrist". Este ceva greu de imaginat si de-a dreptul scandalos cum Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a plecat urechea la ceea ce spune Directia Generala de Pasapoarte si UE, deci a ascultat de niste oameni fara Dumnezeu, si a trecut cu vederea profetiile din Apocalipsa 13-14, profetiile Sfintilor Parinti si semnalul de alarma tras de unul dintre cei mai buni duhovnici al romanilor, parintele Arhim. Iustin Parvu, intrucat este vizibil chiar si pentru cei mai putin instruiti teologic, ca actiunea actelor cu cip este o actiune antihristica, demonica, intrucat presupune un control total al omului.

La intrebarea: „Ce parere aveti despre comunicatul biroului de presa al patrarhiei pe tema pasapoartelor cu cip? ne raspunde Pr. prof. dr. Mihai Valica, autorul unui binecunoscut studiu asupra actelor de identitate cu cip: „Intrucat nu contine semnatura membrilor sinodali, asa cum este procedura canonica, consider ca nu este vorba de o hotarare sinodala oficiala, discutata si analizata din punct de vedere teologic, ci un simplu comunicat dat in graba de biroul de presa al Patriarhiei. Te intrebi in asemenea provocari, ce spune Sfanta Scriptura nu ce parere are Ministerul de Interne. Referitor la comunicatul de presa il consider superficial, pueril, pe alocuri dictatorial si total secular, intrucat se raporteaza nu la Dumnezeu ci la Uniunea Europeana." Dansul ne mai spune ca "introducerea cip-urilor este, fara indoiala, un scandal. Neacceptarea cip-urilor biometrice nu trebuie privita ca o reactie pe fondul unui fanatism religios, asa cum incearca unii din presa sa sugereze, ci, mai intai de toate, ca o reactie de aparare fireasca impotriva unei inregimentari fortate intr-un sistem de supraveghere suspect. Introducerea cip-urilor este neconstitutionala si antidemocratica, intrucat nu s-a realizat prin dezbatere publica nationala si incalca flagrant "drepturile omului" prevazut in Constitutia Romaniei si in alte legi internationale."

Lipsa de securitate a actelor cu cip a facut ca in Marea Britanie, pasapoartele cu cip sa fie fraudate in 48 de ore. BBC estimeaza ca in perioada ianuarie-aprilie 2008, s-au pierdut informatii confidentiale ale aproximativ 4 milioane de cetateni ai Marii Britanii. Deci, datele de pe cip-uri pot fi furate si pierdute foarte usor.

Nu trebuie sa ne pierdem nadejdea!:

Cuviosul Paisie Aghioritul spunea: „Cei trei ani si jumatate vor fi grei si vor suferi numai cei care nu vor fi de acord cu acest sistem. De aceea, daca fiecare se va ingriji sa traiasca de pe acum simplu, in cumpatare, va putea trai in acei ani. Sa aiba un ogoras, sa cultive grau, cartofi si cu vreun animal, cu o capra, cu putine gaini va putea infrunta nevoile familiei sale. Fireste, greul va dura putin, trei, trei ani si jumatate. Pentru cei alesi se vor scurta zilele. Nu-si vor da seama cand vor trece."

Sfantul Serafim de Virita spunea ca: "In vremurile cele mai grele, cu usurinta se va mantui cel care dupa puterile sale se va nevoi in rugaciunea mintii („Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul! ")

Cuviosul Paisie Aghioritul a fost intrebat: „Parinte, in acesti ani grei va interveni Hristos?", iar parintele a raspuns:

„Da. Vezi, daca aici unui nedreptatit [...] i se justifica ajutorul dumnezeiesc, i se arata de multe ori sfintii, Maica Domnului, Hristos, ca sa-l mantuiasca, cu atat mai mult atunci cand sarmana lume se afla intr-o situatie atat de grea. Va fi o vijelie, o mica ocupatie a lui Satana–Antihrist. Dar apoi acesta va manca o palma de la Hristos, se vor cutremura toate neamurile.."

Fericita Matrona Dimitrievna Mironova (1881-1952): „Cat de mila imi este de voi. Veti trai pana in timpurile cele de pe urma.

Viata va fi tot mai rea si mai rea. Apasatoare. Va veni timpul cand vi se va pune in fata crucea si painea, spunandu-va: „Alegeti!" „Noi alegem crucea!".

Sfantul Ipolit: „Fericiti sunt cei care-l vor birui pe tiran (sistemul si pe antihrist), ca acestia vor fi socotiti ca mai slaviti si mariti decat primii mucenici. In realitate mucenicii de altadata repurtau biruinta asupra strajerilor lui (antihrist); acestia insa vor avea de invins pe insusi diavolul, fiul pierzarii.", iar Sfantul Andrei, arhiepiscopul Cezareei spune: „Insa dintre acestia multi il vor invinge (pe antihrist), pentru ca il iubesc fierbinte pe Hristos".

Pr. Arhim. Iustin Parvu: „Va cer, asadar, in numele Mantuitorului Hristos: Luptati pana la capat! Nu va temeti!"

REFERENDUM NATIONAL: SA SPUNEM NU ACTELOR ELECTRONICE SAU CU CIP !

Semnatura electronica a petitiei pentru referendum
http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page