Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Documentarul Wild Carpathia, o experienta care arata lumii si poporului român ce are de oferit România (producator)


Foto: AGERPRES ARHIVA - Autor: CRISTIAN NISTORAndrew Grieve, vicepresedinte de vanzari la Scripps pentru Marea Britanie si EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), a calificat documentarul drept o 'experienta fertila care arata lumii si poporului roman ce are de oferit aceasta tara'. 'Canalul nostru de televiziune cauta permanent noi parteneriate pentru a prezenta formate ca Wild Carpathia, nu doar cu scopul de a contribui la sustinerea unor obiective comerciale cum este turismul, ci si pentru a intra in legatura cu spectatorii nostri carora le plac calatoriile', a spus Grieve.
'Ca post cu difuzare globala, suntem mandri ca am avut ocazia sa lucram in tandem cu Autoritatea Nationala pentru Turism din Romania pentru a realiza o productie atragatoare si pentru a le arata telespectatorilor Travel Channel o regiune mai putin cunoscuta a lumii', a declarat la randul sau Jon Sichel, director executiv la Scripps UK & EMEA (n.r. - Scripps Network International fiind compania care detine Travel Channel).
Maria Grapini, ministru delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism, s-a declarat 'profund onorata de a putea contribui la realizarea unui proiect atat de important pentru promovarea Romaniei in strainatate' si a afirmat ca este 'foarte optimista in ce priveste impactul acestuia asupra sectorului turistic local'.AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Toth, editor: Ionut Mares)
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page