Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Fotbal: Familia lui Adrian Paunescu cedeaza gratuit "Cântec pentru Oltenia" echipei CS Universitatea Craiova


Andrei Paunescu a anuntat, marti, ca el si familia sa au cedat cu titlu gratuit imnul ''Cantec pentru Oltenia'' care apartine tatalui sau, Adrian Paunescu, echipei de fotbal CS Universitatea Craiova.
Intr-un comunicat de presa, Andrei Paunescu precizeaza ca imnul care a fost de la inceput adresat echipei Craiova Maxima poate fi folosit doar de CS Universitatea Craiova si nicio alta formatie nu mai are dreptul sa il foloseasca. ''Astazi, 5.11.2013, eu, Andrei Alexandru Paunescu, fiu al poetului Adrian Paunescu, impreuna cu membri ai familiei Paunescu, anunt public cedarea cu titlu gratuit a imnului 'Cantec pentru Oltenia' echipei Clubul Sportiv Universitatea Craiova. Consider ca este clubul care poate sa reinvie legenda si spiritul Craiovei Maxima, echipa careia imnul i-a fost adresat de la bun inceput. Club Sportiv U Craiova SA are exclusivitate pentru folosirea versurilor, nicio alta formatie neavand dreptul sa-l foloseasca'', precizeaza Andrei Paunescu in comunicatul remis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, acest cantec i-a fost incredintat lui Andrei de catre tatal sau sa il cante pe scena Cenaclului Flacara. Andrei Paunescu mai afirma ca se alatura proiectului CS Universitatea Craiova. ''Este cantecul pe care tatal meu mi l-a incredintat spre a-l canta pe scena Cenaclului Flacara si pe care il cant si in prezent in toata tara si nu numai. Ma alatur unor nume ca Silviu Lung, Gheorghita Geolgau, Corneliu Stroe, Nae Ungureanu, Nicolae Negrila, Gheorghe Craioveanu, Pavel Badea, Ovidiu Stanga etc, in sprijinul dezinteresat si sincer pentru echipa unui oras de poveste. In incheiere, as vrea sa indemn milioanele de suporteri olteni sa se uneasca in sustinerea unor valori care ne-au caracterizat mereu: decenta, pasiune, ambitie, etica, profesionalism si dorinta de a fi cei mai buni. Doar asa Universitatea Craiova poate sa renasca!'', mai afirma Andrei Paunescu in comunicat.
In prezent, cele doua echipe din Banie, CS Universitatea Craiova, sustinuta de autoritatile locale, si FC Universitatea Craiova, patronata de Adrian Mititelu, isi disputa palmaresul Craiovei Maxima, dar si promovarea in prima liga. AGERPRES (AS - autor: Maria Mitrica, editor: Mihai Tenea)
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page