Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

DPRRP- Comunitatea românilor de pretutindeni reunita prin intermediul new-media


Ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni, Cristian David a lansat marti, 20 august a.c., la Mangalia, in cadrul primei editii a programului „Diaspora Estival”, platforma de discutii pentru romanii de pretutindeni.

„Ne putem intalni acum mult mai usor si mai des sa ne impartasim ideile, problemele, planurile si actiunile prin intermediul internetului si new-media. Avem deja exemple celebre care folosesc aceste mijloace de comunicare: presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, Dalai Lama,  Desmond Mpilo Tutu, Sir Richard Branson si multe alte personalitati ale vietii publice. „

Oficialul roman a subliniat faptul ca romanii, indiferent de locul in care traiesc, pot lua legatura cu cei de acasa, dar in mod special, cu celelalte comunitati romanesti din strainatate pentru schimburi de parerei si pentru pastrarea unei legaturi cat mai solide: „Lansez propunerea de a intensifica acest tip de dialog care sa duca la rezolvarea tuturor proiectelor pe care ni le-am propus,  prin crearea unei comunitati  online care va cuprinde din platforma diasporei, site-ul institutional  al Departamentului Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni si, nu in ultimul rand, retele de socializare online. Cu ajutorul acestor instrumente  vom putea sa transformam platforma in a doua noastra realitate romaneasca.”

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page