Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Festivalul International "George Enescu" are site nou


Festivalul International "George Enescu", editia 2013, beneficiaza de un site nou si, odata cu inceperea manifestarii, de o aplicatie care, descarcata pe aparatele proprii i-phone si i-pad, permite accesul la noutatile festivalului, a anuntat luni Oana Marinescu, directorul de comunicare al evenimentului.
"Avem un nou site. Am lucrat pentru a schimba radical partea de programare. Echipa de creatie a lucrat pentru a schimba identitatea vizuala a festivalului asa cum am pornit-o in urma cu doi ani. Am incercat sa obtinem un continut cat mai actualizat al site-ului. Este gandit intr-un sistem complet nou. Poate fi accesat foarte usor si de pe telefonul mobil si de pe tableta, nu doar de pe desktop. (...) Pe homepage se gasesc cele mai noi stiri ale festivalului si pe site - prezentarile artistilor si ale concertelor", a declarat Marinescu intr-o intalnire cu presa.
Ea a subliniat ca pe site-ul festivalului si pe aplicatie vor fi si transmisiile audio de la festival.
"Vom avea o aplicatie. E in lucru. O aplicatie pentru smartphone-urile de tip android - pe partea de i-phone si i-pad incercam sa fie gata pana la inceputul festivalului si descarcand acea aplicatie pe aparatele proprii puteti fi la curent cu tot ceea va oferim", a adaugat Oana Marinescu.
Totodata, "Bucurestiul creativ", parte a festivalului care se desfasoara "in alte locuri decat cele traditionale ale festivalului - in zona centrala a orasului, pe langa Ateneu, Magheru, Sala Palatului, pe cheiul Dambovitei catre Tribunal, in Centrul vechi" -, are o harta disponibila pe site.
Evenimentele fiecarei zile vor fi prezentate in Ziarul Festivalului, tiparit intr-un tiraj de 10.000 de exemplare, regasit la intrarea in toate salile se spectacol si distribuit odata cu cotidianul Adevarul.
Potrivit Oanei Marinescu, la festival sunt acreditati peste 200 de jurnalisti din tara si 74 din strainatate.
Festivalul International "George Enescu" se va desfasura in perioada 1-28 septembrie in Bucuresti si in mai multe orase din tara. In cadrul Festivalului vor avea loc peste 150 de evenimente culturale, la care vor participa unii dintre cei mai importanti artisti din lume si din Romania. AGERPRES/(A, AS - autor: Livia Popescu, editor: Antonia Nita)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page