Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Dialoguri privilegiate

 

Maria Diana Popescu

 

(Continuare din numarul anterior)

MDP: Ce ne puteti spune despre restituirea unor importante valori istorice nationale?

Ion Maldarescu: Incerc sa conectez raspunsul la aceasta intrebare cu o alta, precedenta: Citez din imbecilul (iertati-mi fie exprimarea) manual de istorie pentru clasa a XII-a, al editurii Sigma - 1999, aprobat de Ministerul Eductiei Nationale:

- „Mihai Viteazul - Personaj preferat al istoricilor romani" (atat).

- Decebal - 46 cuvinte.

- Ana Pauker - 127 cuvinte.

- Doina Cornea - 155 cuvinte, fara a lua in seama „importantele" personalitati istorice in viata: Andreea Esca, Cristian Tudor Popescu sau Ion Cristoiu, prezentate in extenso de autorii manualului.

Sunt ignorate unele descoperiri de mare importanta pentru completarea istoriei nationale, numele unor personalitati romanesti, vechi sau contemporane. Sunt promovate evenimente de minora importanta pentru romani, dar favorabile intereselor alogene:

- s-a parafat un tratat cu Federatia Rusa, insa Pactul Molotov-Ribbentrop nu a fost reclamat ferm de partea romana, iar anexele sale secrete inca necunoscute integral),

- tezaurul depus la Moscova, in timpul primului razboi mondial, nu a fost restituit Romaniei. Rusii au facut cativa pasi de intampinare, insa din pacate, faptele dovedesc ca tocmai Romania nu il mai doreste...

Qui prodest?

MDP: Ce este nociv si trebuie evacuat din istoria prezentului?

Ion Maldarescu: Nociv sau benefic, elementul, evenimentul istoric a fost consumat. Din istorie nimic nu poate si nu trebuie a fi „evacuat". Pot fi aduse corectii in erorile constatate, in „rollerismele" fabricate, fie ele vechi ori de stricta actualitate. Se impune, in prealabil, o recercetare corecta, echidistanta a acestora si o „atestare" oficiala, altfel... nu mai este vorba de istorie, ci de o enumerare selectiva, daunatoare si abundand in intoxicari, in interesul politic al momentului.

MDP: In final, cum vede Ion Maldarescu, viitorul?

Ion Maldarescu: „Imi place sa cred ca nu sufar nici de mania persecutiei si ca nici nu vad pretutindeni doar complotisti si comploturi", insa constat ca din nefericire, traim in plin cosmar, iar viitorul il vad in nuante destul de cenusii...

Fara voie si fara posibilitatea de exprimare a optiunilor, oamenii urmeaza fie transformati, intr-un fel de mutanti. Amintiti-va de filmele SF: RETEAUA, ROBOCAP, TERMINATOR, DEMOLATORUL (le-am numit pe cele mai cunoscute). Creatiile scenaristilor si ale regizorilor au prezentat o ima-gine foarte apropiata de cea a viitorului umanitatii.

De doua decenii se urmareste cu obstinatie distrugerea natiunii romane pe diverse cai: biologic - vaccinuri infestante cu boli incurabile si alterarea ADN, iradiere controlata, intoxicare cu alimente toxice (stabilizatori, arome, E-uri ingerate in meniul zilnic). Intoxicare mediatica promoveaza un standard intelectual si moral deplorabil, efectul ei soldandu-se cu compromiterea identitatii umane si alterarea ei, pana la stadiul de subanimalitate. Spectacolul de circ mediatic servit din abundenta in ultima vreme la posturile nationale de televiziune si in presa scrisa romaneasca o demonstreaza din plin.

Sa fie o simpla coincidenta faptul ca dupa "agitatia" vaccinului in SUA, insasi Madeleine Albright a impus aplicarea vaccinului „Silvergard" (Gardasil), aceasta bomba cu efect intarziat, adolescentelor din Romania?

Diferenta intre ceea ce se doreste sa perceapa populatia manipulata si intoxicata, astfel incat sa primeasca noile „descoperiri" ca pe un act de progres tehnologic, cultural, civic sau de respectare a sistemului judiciar si realitatea obiectiva este enorma.

Oculta mondiala detine un important potential uman si tehnologic, ceea ce ii ofera certitudinea atingerii scopului propus, rapid si eficient: NOUA ORDINE MONDIALA. Redau cateva argumente care pledeaza in favoarea celor afirmate:

David Rockefeller, "Patriarhul" acestei oculte, fondator si membru pe viata (din 1954) in Consiliul de Conducere al Bilderberg Group, declara: la 5 iunie 1991, referindu-se la prestatia presei "fidele" fata de deciziile Bilderberg: "Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala … "

Acelasi personaj rostea la 14 septembrie 1994, urmatoarea declartie, in Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite: "t...a Aceasta fereastra de ocazii, in care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala."

George Sörös: "Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine in intreaga lume." Se potriveste, nu?

O declaratie de stricta actualitate, apartinand aceluiasi David Rockefeller este mai mult decat edificatoare pentru zilele noastre: „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala."

Un alt membru marcant al Grupului Bilderberg, Henry Kissinger sustinea, contand pe naivitatea oamenilor: „...daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa (o invazie extraterestra, sau de ordin terorist), fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii t...a toate popoarele lumii ne vor ruga sa ii scapam de aceasta nenorocire. Toata lumea se teme de necunoscut. Cand le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie in favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial". (As intregi imaginea cu "stirile" despre posibilitatea existentei extraterestilor, emise aproape simultan de: NASA, Vatican si MI 5, spre sfarsitul anului 2008). Tot lui Henry Kissinger ii apartin cuvintele: "Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia".

La nivel mondial au fost identificate noi tipuri de probleme, printre care se regasesc: deteriorarea continua a mediului, a atmosferei, cresterea demografica accelerata, dar si caracterul limitat al resurselor naturale.

Exploatand acest rationament, pe una din pietrele din Georgia (USA), monument ridicat de aceeasi oculta globalista, exista mentionarea ca populatia lumii nu trebuie sa depaseasca 500 de milioane! Da! Am spus corect: 500 de milioane. In acest sens indiferenta birocratilor insarcinati sa contabilizeze, sec, "victimele colaterale", aminteste de afirmatia lui I.V. Stalin: "Uciderea unui singur om este crima, uciderea a cateva milioane, este simpla statistica!"

Fara nici un fel de indoiala, exista elemente reale in rationamentul "iluminatilor" dar si numeroase fisuri, precum adevarul spus pe jumatate. Desi comparatia nu este un argument, cu un strop de ingaduinta si pastrand proportiile, putem compara situatia populatiei umane cu cea a cainilor vagabonzi din Romania: si unii si ceilalti sunt prea numerosi. Daca incompetenta autoritatilor autohtone nu a gasit rezolvarea problemei cainilor strazii, pentru oameni, una din solutiile "iliminatilor" este practicarea eugeniei, ca sa nu amintesc de masacrele umane din diverse colturi ale planetei, lasate deliberat la voia intamplarii, "libere sa ucida".

Prin ignorare, participam supusi, la derularea unei evolutii nefaste si abil ocultate a umanitatii, la trecerea sub sclavie moderna a indivizilor umani prin: psihologia clasica, parapsihologia psihotronica, sistemul psihotronic nepersonalizat (telefonie mobila, televiziune, radio, industrie pornografica, promovarea homosexualitatii, etc.), sistemul psihotronic personalizat (carti de identitate si pasapoarte cu cip biometric, continand: configuratia tridimensionala a capului, clona virtuala tridimensionala a capului, amprenta faciala, irisul, starea medicala, amprente prin sistemul cu multiple surse laser de incriptare si spatializare tridimensionala. Toate acestea pot constitui surse de energie psihotronica a sistemului PSI.

Rezultatul final al aplicarii sistemului descris se va materializa prin controlul total asupra subiectului uman, urmat de depersonalizarea siisau alienarea acestuia, de aparitia bolilor neurovegetative siisau a celor mentale. Prin mijloace si perceptii subtile, starea de normalitate va putea fi substituita, cu o alta, de constiinta psihoafectiva si intelectuala alterata, atfel incat orice initiativa rebela sa fie anihilata din start.

Ce se intampla cu mult trambitatele drepturi fundamentale ale omului si de incalcarea lor de catre potentatii planetei? Cat stim despre actele anticonstitutionale si antidemocratice, care ne priveaza de libertatea si intimitatea personala? Pot fi sfidate acestea prin ocultare? Sunt intrebari la care va trebui sa raspunda fiecare dintre noi, pana nu va fi prea tarziu.

Despre DEMOCRATIE, Platon, preluat printre altii si de Wilson Churchill, spunea: „Democratia nu-i buna de nimic, insa nu avem altceva la indemana!" Desi ma aflu intr-o postura mult diferita de a celor doi - pe unul din ei am suficiente motive sa nu il simpatizez - ma vad obligat sa le dau dreptate; chiar oculta ma obliga.

Intentia mea nu este aceea de a crea imaginea dezolanta a unui viitor incert, ci de a constientiza si de a pune in balanta avantajele si riscurile descoperirilor stiintifice moderne, fara insa a ignora (pentru unii, aberantele, iar pentru altii, realele) „Teorii ale conspiratiilor".

Realizarea fuziunii nucleare a oferit crearea de resurse uriase de energie, utilizabile in folosul umanitatii, dar a permis si aparitia infernului numit bomba atomica.

Optiunea ne apartine!

Nu intentionez, nici nu as avea competenta sa comentez aspectul "biblic" al celor prezentate. (Este regretabil ca Sfantul Sinod al BOR a manifestat o atitudine ambigua si controversata. A omis sa solicite autoritatilor anularea intentiilor de trecere sub control si de supraveghere a persoanei umane, in spiritul „NOII ORDINI").

Al treilea razboi mondial, pe care deja il traim, are reguli si arme noi, pe „campul de lupta mental" fiinta umana poate fi agresata psihotronic in esenta ei si exista posibilitatea - asa cum am amintit - modificarii subconstientului pentru transformarea fiintelor umane in mutanti fara vointa (desigur, exceptate sunt si vor fiind doar „elitele").

Desigur, pot fi invocate numeroase argumente, pro sau impotriva comentariului meu. Respect parerea altora, insa mi-am luat libertatea de a avea propriul rationament si propria parere. Acum, in al douasprezecelea ceas, subscriu reflectiei bufonului din piesa lui Shakespeare, „A douasprezecea noapte": „Mai bine un istet nebun, decat un nebun istet!"

Intrebari qvasiretorice: Cine a investit GUVERNUL MONDIAL cu puteri decizionale privind soarta omenirii? Oare ne gasim aproape de stadiul in care, asemenea civilizatiilor disparute, umanitatea a atins momentul autodistrugerii? QUO VADIS, UMANITATE?

Un mesaj criptat catre omenire il poate constitui, lansarea, zilele trecute, a unei nave spatiale, al carei scop declarat este cautarea unui alt loc in univers, capabil sa ofere conditii de viata pentru supravietuitorii pamanteni...

Ii las pe cei mai abilitati decat mine sa intregeasca sau sa corecteze imaginea prezentata.

Multumesc Domniei Voastre, stimata doamna Maria Diana Popescu, pentru deosebita amabilitate, ca si cititorilor rabdatori care au suportat dialogul pana la capat.

Maria Diana Popescu in dialog cu istoricul Ion Maldarescu,

14 ale lui martie, 2009

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page