Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Mircea Sandu: Cazul Stelei s-a judecat deja în România


Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat marti, dupa intalnirea cu membrii Comisiei de invatamant, stiinta, tineret si sport din Senat ca in Romania cazul Stelei a fost deja judecat si s-a dat un verdict.
Intrebat daca UEFA a cerut documente de la FRF privind Steaua, Sandu a spus ca nu au fost cerute documente decat de la echipa de fotbal.
Potrivit presedintelui FRF, ceea ce s-a intamplat la Cluj (n.r. - cazul Valiza) "nu s-a materializat si nu s-a prins in flagrant".
Intrebat daca UEFA a mai analizat un astfel de caz, Mircea Sandu a spus ca, din cate stie, forul european nu a mai analizat o astfel de situatie de premiere a unei echipe pentru ca aceasta sa castige. "Din cate stiu, la UEFA nu a mai fost un caz de premiere pentru a castiga un meci", a spus Sandu.
Intrebat daca suporterii Stelei pot sa spere ca echipa sa joace in Champions League, reprezentantul FRF a spus: "Suporterii Stelei s-au comportat extraordinar in ultimul timp. Speranta moare ultima", a mai spus presedintele FRF.
El a dezmintit ca ar fi fost chemat la DNA in cazul Adrian Mititelu.
Uniunea Europeana de Fotbal a anuntat luni ca a deschis procedurile disciplinare impotriva echipei Steaua Bucuresti, cazul campioanei Romaniei urmand sa fie analizat pe 21 iunie, in timp ce decizia oficiala va fi data publicitatii dupa 24 iunie.
"Procedurile in cazul Stelei au fost deschise in baza articolelor 2.04 g), 2.05 si 2.10 ale regulamentului UEFA Champions League 2013/2014, referitoare la criteriile de admitere ale participantelor la competitiile UEFA", precizeaza forul continental.
Steaua a intrat in vizorul UEFA dupa condamnarea finantatorului clubului, George Becali, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza". AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page