Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Târgul de carte miniLibri - pe 8 si 9 iunie, la Muzeul Antipa


Cea de a saptea editie a targului de carte miniLibri, prima editie de vara destinata exclusiv copiilor, se va desfasura pe 8 si 9 iunie la Muzeul Antipa, informeaza un comunicat remis luni AGERPRES.
Intrarea este libera, iar iubitorii de lectura isi vor putea alege dintre cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse, softuri educationale si e-readere. In plus, copiii care vor merge la targ vor putea face schimb de carti intre ei.
"Prin miniLibri ne propunem sa aducem in mod firesc copiii mai aproape de carti. CEDP Step by Step acorda educatiei timpurii, perioada cea mai spectaculoasa de dezvoltare a copilului, o importanta foarte mare. In acest context, miniLibri, primul targ de carte pentru copii organizat in Romania, vrea sa aduca in atentia publicului romanesc importanta lecturii incepand de la varstele cele mai mici. MiniLibri ofera atat copiilor, cat si adultilor o experienta minunata, un loc unde mirajul povestilor va deveni pentru doua zile realitate", afirma Carmen Lica, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri, potrivit comunicatului de presa.
Din programul targului nu vor lipsi jocurile, concursurile si tombolele cu premii, ateliere de imaginatie - activitati de scris, interpretare si ilustrare povesti.
Targul va fi deschis intre orele 10,00 - 19,00.
Organizatorii evenimentului sunt Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, Gradinita Bambi, scoala Step by Step, Centrul 2 FasTracKids, iar coorganizator este Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa". AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page