Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la înfiintarea CS Dinamo, M.A.I. organizeaza Cupa Presei la fotbal


Pentru a marca implinirea a 65 de ani de la infiintarea clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, Directia Informare si Relatii Publice a Ministerului Afacerilor Interne va organiza un eveniment sportiv dedicat jurnalistilor, Cupa Presei la fotbal, care va avea loc sambata, 25 mai, incepand cu ora 9,00.
Competitia va fi gazduita de CS Dinamo Bucuresti. La ea sunt invitate sa participe echipe alcatuite din cate sase jucatori, reprezentand redactiile presei scrise si audiovizuale din Capitala. In situatia in care o redactie nu are numarul necesar de jucatori, exista si posibilitatea constituirii unor echipe mixte, alcatuite din jucatori a doua sau mai multe redactii, se precizeaza intr-un comunicat remis AGERPRES.
Ministerul Afacerilor Interne va participa la aceasta competitie cu o echipa a comunicatorilor, formata din reprezentanti ai D.I.R.P. si ai structurilor subordonate. De asemenea, in masura in care vor exista solicitari, va fi organizat, in aceeasi zi, si un meci de fotbal pentru cei mici, la care pot participa copiii jurnalistilor prezenti la Cupa Presei.
Redactiile interesate sa participe la acest eveniment sunt rugate sa confirme prezenta in competitie la adresa de e-mail a D.I.R.P. (comunicare@mai.gov.ro) pana marti, 14 mai a.c. pentru stabilirea detaliilor organizatorice si comunicarea regulamentului. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page