Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

România gazduieste Global Management Challenge editia 2012-2013


Romania gazduieste editia 2012 - 2013 a competitiei Global Management Challenge, cea mai importanta competitie de strategie si management din lume, care se va desfasura in perioada 16 - 18 aprilie.
Global Management Challenge reuneste echipe cu peste 400.000 de participanti, din 34 de tari.
Competitia se bazeaza pe un simulator interactiv de business, menit sa permita invatarea prin experimentare directa, intr-un mediu concurential, a mecanismelor strategice de conducere a unei afaceri.
'Compania ENEL este castigatoarea competitiei la nivel national si o echipa a acesteia va concura in faza semifinala, programata pentru miercuri, iar daca va trece de aceasta, va participa la finala de joi a competitiei', a declarat, pentru AGERPRES, Doru Dima, directorul national al Profiles International..
Prin aceasta competitie, Romania demonstreaza inca o data ca se afla in elita tarilor in care studentii si managerii au pregatire strategica si manageriala.
Caracteristica principala a competitiei se refera la faptul ca participantii sunt pusi sa ia decizii strategice si operationale, in toate ariile de management ale unei companii virtuale, administrate prin intermediul simulatorului de business, arata organizatorii.
'Asteptam ca la competitie sa adere in viitor Qatar, Mozambic si suntem in discutii cu Argentina', a precizat Pedro Alves Costa, presedintele Simuladores e Modelos de Gestao, grupul care dezvolta proiectul. AGERPRES
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page