Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Cazanciuc: Voi încerca sa dezvolt o relatie solida cu CSM, asociatiile de magistrati si Parlamentul


Noul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, ca va incerca sa dezvolte o relatie solida cu asociatiile de magistrati, Consiliul Superior al Magistraturii si Parlamentul.
"Discutam de MJ care are anumite competente legale. Voi incerca in limita acestor competente sa dezvolt o relatie solida cu CSM, asociatiile de magistrati, cu Parlamentul. Este nevoie de un sistem normativ, cred, predictibil, bine pus la punct in asa fel incat norma sa fie in slujba cetateanului si sa nu fie resimtita uneori ca pe o apasare pentru ca nu a fost suficient de bine elaborata sau nu a fost suficient de clar pusa in pagina in asa fel incat sa fie corect inteleasa atat de profesionistii sistemului cat mai ales de cetateni ", a afirmat Cazanciuc la preluarea portofoliului Justitiei de la premierul Victor Ponta, fost ministru interimar al Justitiei.
El a promis ca va vorbi mai in detaliu in perioada urmatoare despre prioritatile ministerului, insa dupa ce va avea intalniri cu secretarii de stat si dupa ce va stabili impreuna cu colegii de Guvern ce poate sa faca MJ pentru a contribui la un sistem normativ coerent, inchegat si bine pus la punct. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page