Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Obama ordona guvernului sa ia toate masurile în investigarea cauzelor exploziei din Boston


Presedintele Statelor Unite Barack Obama a ordonat luni administratiei sale sa ajute autoritatile din Boston in investigarea cauzelor a ceea ce potrivit rapoartelor locale au fost doua explozii care au zguduit linia de sosire a maratonului de la Boston, informeaza Associated Press.
Un oficial de la Casa Alba a declarat ca Obama a fost notificat in legatura cu "incidentul din Boston".  "Administrarea sa este in contact cu autoritatile de stat si locale. El a ordonat administratiei sale sa furnizeze orice asistenta este necesara in ancheta si raspuns", a afirmat oficialul.
     Separat, vicepresedintele Joe Biden, intr-o conferinta telefonica asupra propunerilor de intarire a controlului legilor circulatiei armelor, a declarat ca se roaga pentru victime, reactionand la imaginile televizate de la Boston. "Rugaciunile noastre sunt cu acei oameni din Boston care au cazut victime. Nu stiu cati dintre ei sunt. Inca ma uit la televizor", a spus el.
Exploziile au facut cel putin doi morti si 22 de raniti, potrivit politiei din Boston.

Politia a descoperit "mai multe dispozitive explozive" in orasul Boston /Massachusetts, nord-estul Statelor Unite/, unde a avut loc o explozie dubla luni in apropierea liniei de sosire a celebrului maraton al orasului, a anuntat canalul NBC News, citand responsabili.

Maratonul din Boston a precizat pe pagina sa de Facebook ca cele doua explozii, care au facut cel putin doi morti si 23 de raniti, au fost provocate de bombe, fara a oferi surse, noteaza AFP. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page