Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Sorin Oprescu declara ca o sa candideze la prezidentiale numai dupa ce se va achita de promisiunile facute bucurestenilor


Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi seara, ca nu va candida ''deocamdata'' la functia de presedinte al Romaniei, ci dupa ce se va achita de promisiunile facute bucurestenilor.
"Oprescu o sa vina cand o sa vrea el. Oprescu, deocamdata este primar general. Raspunde in fata bucurestenilor de promisiunile facute si vreau sa le duc la capat. Asta inseamna doua mandate - acesta si inca unul", a spus Oprescu la RTV.
Cat priveste relatia cu Crin Antonescu, edilul sef a spus ca acesta l-a onorat si il onoreaza cu prietenia lui. "Nu a fost niciodata vorba de scoala-te tu sa ma asez eu. De unde picaturile astea de venin? Nu am nevoie de asa ceva. Am spus deschis, domne... am spus, da, cred ca as putea fata daca va fi nevoie (de o candidatura la prezidentiale - n.r.). Numai ca, in lumea asta, exista o gasca de pitifelnici, si in jurul unuia si in jurul altuia (n.r. a lui Crin Antonescu si Victor Ponta). Ce motiv sa fie de concurenta cand pe mine ma despart atatia ani, biologic vorbind, de Ponta? si atunci astia intretin starea asta de angoasa", a sustinut Oprescu.
Pe de alta parte, intrebat cu ce vor mai ramane primarii de sector daca bugetul va fi unul consolidat la nivelul Capitalei, edilul sef a spus ca edilii locali raman cu ''impartitul banului din taxe, din chirii, din folosinta spatiului domeniului public''.
"Logic este ca primarii de sector sa fie si consilieri generali, sa fie prezenti in Consiliu si sa-si duca la capat menirea", a adaugat Sorin Oprescu. AGERPRES
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page