Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

ICR Madrid marcheaza 80 de ani de la nasterea poetului Nichita StanescuInstitutul Cultural Roman din Madrid marcheaza 80 de ani de la nasterea lui Nichita Stanescu printr-o expozitie de panouri cu poeme ale autorului, traduse in limba spaniola. Expozitia va fi deschisa in perioada 2-19 aprilie la sediul ICR Madrid, dupa cum informeaza institutia de cultura.
Proiectul este dezvoltat de ICR Madrid, alaturi de intreaga retea a Institutelor Culturale Romanesti din Strainatate si face parte din seria 'Aniversari si comemorari ale unor personalitati ale culturii romane in 2013', unul dintre programele cadru ale Institutului Cultural Roman, pentru promovarea creatiei romanesti.
La Madrid, in deschiderea programului, Ioana Anghel, director al ICR Madrid, va descrie succint programul de promovare a creatiei romanesti, iar Luminita Marcu, director adjunct al institutiei, va prezenta opera si personalitatea poetului roman. Va urma o lectura in romana si in spaniola, din opera lui Nichita Stanescu, lectura sustinuta de fosti elevi ai cursurilor de romana, care au avut loc la sediul ICR Madrid. AGERPRES
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page