Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Autoritatile române au dispus suplimentarea politistilor de frontiera la granita cu Ungaria si marirea numarului arterelor de control la automarfare


Autoritatile romane au dispus suplimentarea politistilor de frontiera la granita cu Ungaria si marirea numarului arterelor de control la automarfare ca urmare a ridicarii restrictiilor impuse luni seara, din cauza fenomenelor nefavorabile asociate cu ninsoare si viscol, autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone.
''Odata cu ridicarea acestor restrictii, pentru reducerea timpilor de asteptare la controlul de frontiera, s-a dispus suplimentarea personalului care-si desfasoara activitatea la controlul documentelor si se va mari numarul arterelor de control la automarfare, pe sensul de iesire din tara. Intrarea pe teritoriul Ungariei se va permite esalonat, in functie de capacitatea de preluare a autoritatilor ungare. Totodata in zonele adiacente punctelor de trecere a frontierei vor exista patrule mobile, formate din politisti de frontiera romani si reprezentanti ai celorlalte structuri ale MAI, care vor asigura ordinea si linistea publica si vor informa soferii cu privire la masurile aplicate de autoritatile romane, in colaborare cu autoritatile de frontiera maghiare'', precizeaza IGPF intr-un comunicat remis marti AGERPRES.
Autoritatile maghiare au informat Politia de Frontiera Romana, prin intermediul Punctului de contact romano-maghiar Artand-Bors, ca s-au ridicat restrictiile pentru automarfarele cu masa mai mare de 7,5 tone.
Totodata, adauga sursa citata, au fost informate si autoritatile bulgare, in vederea permiterii accesului, in punctele de frontiera romano-bulgare, al automarfarelor care vor tranzita teritoriul tarii noastre spre Ungaria.
De asemenea, s-a luat legatura cu autoritatile de frontiera din Ungaria, in vederea stabilirii masurilor care se impun in astfel de situatii. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page