Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Principele Radu al României va lansa la ICR Paris volumul "Anul Regelui"Principele Radu al Romaniei, va lansa, vineri, la sediul Institutului Cultural Roman (ICR) din Paris, volumul "Anul Regelui", in editie bilingva franceza si engleza, aparut anul acesta la Curtea Veche Publishing.
Potrivit unui comunicat de presa al Curtea Veche Publishing, transmis, marti, AGERPRES, in aceasi zi, de la ora 18.30, principele va participa la Salonul cartii din Paris la conferinta "La spiritualité roumaine dans l'Europe du XXe siecle", care va avea loc la Pavilionul Romaniei (R78).
Publicat initial in limba romana (Curtea Veche Publishing, 2011) in preajma celei de-a 90-a aniversari regelui Mihai I, "Anul Regelui" a cunoscut un mare succes, numarandu-se printre cele mai bine vandute carti ale anului 2012 in Romania.
Cartea semnata de principele Radu se constituie intr-o prezentare ampla si fascinanta a vietii Familiei Regale, asa cum se desfasoara ea pe parcursul unui an intreg, in fiecare anotimp, cu ocazia fiecarei sarbatori sau vizite oficiale, dar si in momentele de zi cu zi.
Salonul International de Carte de la Paris este considerat cea mai importanta manifestare a pietei editoriale din Franta, cu o medie de 180.000 de vizitatori pe editie. La cea de-a 33-a editie a sa (22-25 martie), unde Romania este tara invitata de onoare, Curtea Veche Publishing va participa cu mai multi autori: principele Radu, Basarab Nicolescu, Adina Rosetti, Adrian Cioroianu, Eugen Simion, Cristian Badilita, Bogdan Suceava. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page