Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Comunicat de presa - Biroul parlamentar al domului Sorin Iliesiu, senator PNL de Sibiu -Vineri, 1 Martie a.c., domnul Sorin Iliesiu, senator de Sibiu, secretar al Comisiei Senatului pentru Cultura, Arta si Mijloace de informare in masa, a avut o intalnire la Sibiu cu domnul primar Klaus Iohannis, primvicepresedinte al Partidului National Liberal. Scopul intalnirii a fost o discutie informala despre proiectul “Sibiu - capitala regionala”, proiect asumat de domnul senator Iliesiu in campania electorala de la sfarsitul anului trecut. Domnul senator Iliesiu i-a propus domnului primar Iohannis sa sustina elaborarea, de catre experti sibieni, a unui scurt studiu stiintific care sa prezinte argumentele istorice, culturale, economice, industriale, financiare, sociale, logistice, geografice, demografice, umane, precum si cele cu conotatie europeana ale proiectului “Sibiu - capitala regionala”, acest material urmand a fi prezentat membrilor parlamentului si guvernului, dar si opiniei publice. Domnul primar Iohannis a considerat binevenita aceasta propunere. Domnul senator Iliesiu a mai propus ca acest material sa fie anexat demersurilor tuturor parlamentarilor de Sibiu pentru realizarea proiectului “Sibiu - capitala regionala”.
In acceasi zi, domnul senator Sorin Iliesiu a avut o intalnire si cu domnul Ioan Bojin, directorul Filarmonicii de Stat din Sibiu, despre initierea unor proiecte de turism cultural cu interferente muzicale, proiecte sustenabile financiar din bani europeni conform celor afirmate de doamna ministru Maria Grapini intr-o discutie recenta cu domnul senator Iliesiu in cadrul unei intalniri cu membrii Comisiei Senatului pentru Cultura, Arta si Mijloace de informare in masa.
In cursul aceleasi zile, domnul senator Sorin Iliesiu impreuna cu domnul deputat Mircea Cazan, presedintele PNL-Sibiu, au primit in audienta numerosi cetateni sibieni la sediul PNL-Sibiu, conform programului de audiente publicat anterior.

Sibiu, 4 martie 2013
Cora Matei - sef Birou parlamentar al d-lui Sorin Iliesiu, senator PNL de Sibiu
Tel. 0729946515

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page