Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Monica Macovei va candida la sefia PDL


Monica Macovei va candida la sefia PDL, din partea ''grupului reformistilor'', la Conventia Nationala Extraordinara a partidului din 23 martie, a anuntat duminica democrat-liberalul Sever Voinescu.
''Am decis impreuna sa depunem o motiune pentru Conventia PDL care va avea loc in 23 martie si o facem pentru ca simtim ca acum, poate mai mult decat niciodata in istoria PDL, a sosit vremea responsabilitatii. O facem pentru ca am primit foarte multe mesaje din partea unor membri ai PDL, dar si din partea multor sustinatori ai partidului nostru care asteapta o solutie pentru constituirea unei drepte viguroase care sa fie capabila sa se opuna actualei puteri socialiste. (...) Decizia noastra este aceea de a propune pentru presedintia partidului si firesc pentru conducerea acestei motiuni pe dna Monica Macovei, care, recent, dupa cum bine stiti, a fost desemnata drept cel mai eficient parlamentar, cel mai eficient membru al Parlamentului European'', a declarat Voinescu, intr-o conferinta de presa.
In opinia sa, ''PDL are foarte multe lucruri de aparat si mai putine lucruri de lepadat''.
''Noi suntem aici pentru ca vrem sa aparam PDL, vrem sa-i dam viitor si mai ales vrem sa construim impreuna in unitate alternativa la puterea socialista. Suntem aici pentru ca vrem sa aparam, cum spuneam, PDL in fata agresivitatii dezlantuite a puterii Ponta - Dan Voiculescu - Crin Antonescu, dar si pentru ca vrem ca acest partid sa fie livrat unei alte directii decat cea pe care in mod natural s-a constituit. Suntem, prin urmare, in competitie ca sa aparam, sa unim si sa cream viitor'', a aratat acesta.
Aceasta este a treia motiune depusa pentru sefia PDL, dupa cea a presedintelui formatiunii, Vasile Blaga, si a deputatului Elena Udrea. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page