Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

SALONUL DE PICTURA ARTE MICI 2013Buna ziua,
 Salonul de pictura ,, ARTE MICI “- editia a patra, organizat de POLITIA MUNICIPIULUI MOTRU, PRIMARIA MUNICIPIULUI MOTRU, CASA DE CULTURA A SINDICATELOR MOTRU, Cotidianul ,,GORJEANUL” si Cotidianul on-line ,,GAZETA DE MAINE (spatiu liber pentru curajul romanilor de pretutindeni) “, isi deschide astazi portile.
In semn de admiratie, pentru ceea ce realizati, va rog sa popularizati regulamentul de participare, pentru ca artistii  din Republica Moldova si din diaspora sa ia la cunostiinta de acest eveniment cultural.
Va multumesc, anticipat!
Cu respect,
Florin Preda-Dochinoiu“SALONUL DE PICTURA ARTE MICI” – editia a patra
                                                 REGULAMENT DE PARTICIPARE


                 Editia a IV-a a Salonului de Pictura ,,ARTE MICI” ( eveniment clandestin de forma, pata si culoare) este organizata de POLITIA MUNICIPIULUI MOTRU, PRIMARIA MUNICIPIULUI MOTRU, CASA DE CULTURA A SINDICATELOR MOTRU, Cotidianul ,,GORJEANUL”si Cotidianul "GAZETA DE MAINE (spatiu liber pentru curajul romanilor de pretutindeni)“, urmand ca pana la 24 martie 2013, cand are loc ceremonia de premiere, sa se alature organizatorilor si alte persoane sau parteneri media care prin gestul lor sa poata bucura mai multi artisti
               Ca si celelalte editii, cea din anul 2013 urmareste promovarea si sustinerea artistilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 15 ani, fiind organizata pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani si 11-15 ani ) numai pentru sectiunea PICTURA (acuarela, tempera, guase, acrylic, ulei si tehnica mixta).
                Orice tema si tehnica este admisa, pentru a putea permite fiecarui artist sa aleaga acel sector al creatiei care il reprezinta cel mai bine. Se recomanda ca artistii sa prezinte cate doua lucrari (dimensiune minima 29x20 cm), pentru a permite juriului o judecata cat mai obiectiva in acordarea premiilor.
                Lucrarile vor fi expediate direct sau prin posta in ambalaje corespunzatoare, pana la data de 10 martie 2012 (data postei) pe urmatoarea adresa:
POLITIA MUNICIPIULUI MOTRU
strada Tineretului, nr.2, municipiul Motru, judetul Gorj
cu mentiunea <PENTRU SALONUL DE PICTURA ,,ARTE MICI”>
                            Pe spatele fiecarei lucrarii se va scrie:
 - numele artistului
 - varsta ( data nasterii )
 - titlul lucrarii
 - tehnica
 - dimensiunile
 - anul de realizare
 - numarul de telefon  sau  adresa de e-mail, pentru contact.
 - adresa unde locuieste
             Aceasta editie este deschisa artistilor romani de pretutindeni si din Republica Moldova.
            Pentru artistii din diaspora si Republica Moldova, pentru scurtarea timpului de trimitere al lucrarilor, acestea pot fi trimise pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com sau pot pot fi postate pe peretele profilului de Facebook Arte Mici, (purtand aceleasi insemnari :  numele artistului , varsta ( data nasterii ), titlul lucrarii, tehnica, dimensiunile, anul de realizare, adresa de e-mail – <obligatoriu>, adresa unde locuieste, urmand ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, sa fie expediate direct sau prin posta, in ambalaje corespunzatoare, pe aceeasi adresa.
       Membrii juriului vor examina, on-line, lucrarile participantilor si vor desemna castigatorii.     
       Lucrarile vor fi expuse de organizatori pe blogul ARTE MICI (http://artemici.wordpress.com), ori pe pagina de Facebook Arte Mici sau peretele profilului de Facebook Arte Mici.
       Ceremonia de premiere va avea loc de Ziua Politiei Romane, in municipiul Motru, judetul Gorj.
      Se vor acorda cate trei premii pentru fiecare categorie de varsta, alte premii speciale si ,,MARELE PREMIU ARTE MICI”, constand in rechizite pentru desen si pictura.
       Organizatorii vor contacta fiecare artist castigator in parte telefonic sau pe adresa de e-mail.
      Lucrarile acestui salon nu se restituie. Organizatorii isi rezerva dreptul la fotografierea si imprimarea fotografiilor dupa lucrari in vederea publicarii sau in orice alt scop. Prin inscrierea la acest salon se considera ca sunt acceptate conditiilor prezente in acest regulament.
      Membrii juriului : Pavel Susara (Bucuresti, Romania), Gheorghe Plaveti (Targu-Jiu, Romania), Florin Stoiciu (Bucuresti, Romania), Ana Daria Ionescu Haidau (Targu-Jiu, Romania), Jean-Charles Bernard (Baugé, Franta), Alexandra Maciac (Venetia, Italia), si Florin Preda-Dochinoiu (Motru, Romania).

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page