Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

MAE le recomanda românilor evitarea folosirii pasapoartelor temporare pentru calatorii în Emiratele Arabe Unite


Bucuresti, 15 ian /Agerpres/ - Ministerul Afacerilor Externe le recomanda cetatenilor romani evitarea folosirii pasapoartelor temporare pentru calatorii in Emiratele Arabe Unite.
Intr-un comunicat remis luni AGERPRES, Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Emiratele Arabe Unite asupra faptului ca au nevoie de viza de intrare, indiferent de scopul calatoriei si de tipul pasaportului detinut (pasaport simplu/ simplu electronic/ diplomatic/ de serviciu).
"Indiferent de tipul de viza solicitat (afaceri, angajare, turistic, vizita, studii etc.), se va evita utilizarea pasaportului temporar, intrucat politia de frontiera locala nu permite intrarea pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite a titularilor acestui tip de pasaport, chiar si in conditiile existentei unei vize de intrare valabile. De asemenea, toate tipurile de documente de calatorie folosite de cetatenii romani pentru deplasarea in aceasta tara trebuie sa aiba o valabilitate de minim sase luni", mai recomanda MAE.
Pentru mai multe informatii cu privire la conditiile de intrare in Emiratele Arabe Unite, Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginii web (www.mae.ro), "Sfaturi, alerte de calatorie", rubrica "Conditii de calatorie". AGERPRES
ID: 2940742; Data: 2013-01-15 17:46:40; Redactori: cbi/cbi

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page