Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

GLASUL CITITORULUI - REVISTA CLIPA DE JOHN BRIE,


Adevarat ce spune "Mottoul" de pe prima pagina a revistei: Adevarul nu este intotdeauna acelasi cu propria-ti parere - Demostene.

Care este parerea ta despre tine insuti, analizandu-te? Ai facut tu ceva pentru viitorul tau sufletesc?  Te-ai pregatit tu pentru intalnirea cu Creatorul tau Dumnezeu?, ti-ai alimentat sufletul cu cuvantul Lui? Te-ai pregatit pentru intalnirea cu El ?
Nu de mult toata mass-media urla ca 21 Decembrie, 2012, va fi finalul Terrei ! Te-a inspaimantat ? Eu nici n-am luat in seama Minciunile Oamenilor. Bazeaza-te pe "Cuvantul Lui Dumnezeu-Biblia, caci nu te vei teme niciodata de orice curent care va veni.
Un cuvant scurt; venirea Domnului este aproape. grabeste-te si urca in TRENUL spre vesnicie, i-ati biletul pe care scrie "SALVAT" de MANTUITORUL, "IERTAT" - ALILUIA, AMIN.

P. S. Imi place sa citesc aceasta revista, caci pe langa politica, cu redactori de prestigiu ca Maria Diana Popescu, Corneliu Leu, Lazar Ladariu, Ionut Tene, A.C.Ton, avem si subiecte Biblice, cu  Benone Burtescu, Ioan 7:48- "A crezut in EL vreunul din mai mari nostri? sau Preotul Aurel Sas, "Sensul vietii este in taina Sfintei Scripturi", incearca sa ne aduca pe calea spre vesnicie; avem divertisment, sport etc.
Aceasta revista este utila pentru ca dupa ce o citesti, poti usor sa-i gasesti un loc in Biblioteca pentru lecturarea viitoare.
Asa ca, merita sa ai o asemenea revista cu un continut bogat si diversificat de informatii din Univers.
Cu toata stima pentru intregul colectiv de la revista "batrana" Clipa, condus de Vera Luchian-Patton si Dwight Luchian-Patton.
SARBATORI FERICITE ! LA MULTI ANI ! si multa bafta in anul care este la usa.

JOHN IOAN BRIE

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page