Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Dictatura si pecete biometrica

Omul este cununa creatiei dar si gardianul ei. El este singura punte de legatura dintre Creat si Necreat, posibila prin libertatea sa de a alege constient sa fie in comuniune cu Dumnezeu. Astfel Libertatea este cel mai mare dar facut omului iar Dictatura este refuzul acestui dar. Dumnezeu a facut omul in sfat Treimic dupa "chip" si "asemanare dumnezeiasca". Astazi, ni se impune "cip" si "asemanare draceasca". Omul are potentialul de a transforma libertatea vietii vesnice de fiu al lui Dumnezeu in dictatura mortii vesnice ca rob al Satanei. Prin pacatul adamic, omenirea a fost "pecetluita" cu vesnicia sau "asemanarea satanica", care inseamna moartea fizica a trupului si moartea duhovniceasca a sufletului adica departarea de Dumnezeu.

Dar care este legatura dintre pecetluire si pacatul omului ?

Daca intr-o societate se inmultesc faradelegile, atunci, consecinta este o crestere a fortelor de ordine care impun legea. Cresterea fortelor politienesti de control inseamna diminuarea libertatilor. Exista o linie ideologica fina intre conceptele de libertate si securitate. Printr-o manipulatie abila, omul ajunge sa se simta in libertate doar la… puscarie. Faradelegea omului, mai ales intr-o societate laica, impune in final dictatura omului. Sec. XX este un nesfarsit sir de dictaturi generate de patimile nefiresti, ateism si idolatrizarea ratiunii-noul "vitel de aur" care ne-a scos din taramul "superstitiilor religioase". Cea mai cumplita dictatura este cea asupra sufletelor. Este biometrica datorita mijloacelor prin care se pune in aplicare. Devine reala in momentul cand accepti pecetea. Este deja pe toate marfurile dar este nevoie ca si omul sa accepte statutul de marfa care se poate vinde la un pret. Pretul lepadarii.

Pecetea apocaliptica cu numarul fiarei "666" este insa pecetluirea pecetluirilor. Prima pecete primita prin ascultare de diavol aduce o moarte temporara si temporala, pe cand a doua pecete, prin acceptare pe mana dreapta sau pe frunte a numarului numelui satanic aduce moartea vesnica. Prima pecete inseamna izgonirea din Rai pe cand a doua pecete inseamna aruncarea in "iezerul de foc".

Diavolul viclean a facut o "oferta" foarte ispititoare omului si anume indumnezeirea sa prin "stiinta" fara de Dumnezeu simbolizata prin consumul din "fructul oprit". Prin neascultare de sfatul dumnezeiesc si colaborarea cu satana omul a primit astfel prima "pecete" si pasaportul "biometric" spre imparatia mortii. Dintr-o fiinta nemuritoare aflata in contemplatie divina omul a capatat insusiri dobitocesti.

Este prima pecetluire din istorie si modelul tuturor sistemelor viitoare de inrobire. Din acel moment pina la Intruparea lui Hristos ca Dumnezeu-Om, istoria universala pare o succesiune de sisteme mai mult sau mai putin perfectionate in a pecetlui si "chipul dumnezeiesc" intunecat de pacat ce mai ramasese in om. Este o insiruire de imperii care se doresc globale, incepand cu Babylonul intemeiat de Nimrod, continuat de Alexandru Macedon si Cezarii romani pagani. Este poate o incordare a imaginatiei umane hranita din dorinta de a repeta experienta mitologica a unui trecut de aur, un Golden Age al omenirii. Dupa multe experiente dureroase si nereusite, omul modern, beneficiind de avansul stiintei si ocultismul societatilor "discrete" aproape ca a reusit sa-si implineasca visul stravechi. Acesta s-a nascut din ruinele dictaturilor de tip comunist, capitalist si fascist care au dominat secolul XX si din institutionalizarea pacatului ca virtute. Prin fenomenul de globalizare se exporta, intr-un ambalaj mediatic atragator, fostelor colonii imperiale. Daca se poate amabalajul trebuie sa aiba si cod de bare. Numarul este, ati ghicit, "666"!

Lumea veche restaurata prin intruparea lui Hristos, incepe sa fie inlocuita pas cu pas de Lumea noua demonizata prin intruparea patimilor. In glorioasa Epoca de Aur construita de occidentalul ateu reeducat in gulagul societatii de consum, se ofera a doua pecetluirea biometrica, cea cu numarul apocaliptic al fiarei "666" care va duce la moartea cea de-a doua si aruncarea in "iezerul de foc". Stiinta si tehnologia consumate fara discernamant au preluat rolul de "fruct oprit" care aduce "indumnezeirea" omului prin om cu ajutorul consilierului sau benevol, "discret" si incornorat. Ideea este sugerata foarte bine de logo-ul cunoscutei firmei de calculatoare "Apple".

In fapt prosperitatea "societatii de consum", ca locomotiva a cresterii economice mondiale, se bazeaza pe "resuscitarea" vechilor patimi finantate generos cu banii virtuali de la FED. Iluziile nu pot fi hranite decat de alte iluzii. Iubirea de arginti, lacomia pantecelui si desfranarea, lepadarea de credinta, ura de semeni, daca au parte de un management performant garanteaza prosperitatea economica a oricarei tari. Oare de ce natiunea cea mai dezvoltata economic are o armata de avocati, doctori si psihiatri si... vedete de cinema? Tocmai ca, fiind permanent internati ca la spital, sa traim "visul american" doar la televizor.

Bineinteles ca o natiune romana cu o spiritualitate de tip ascetic calauzita prin Harul Duhului Sfant pogorat la Botez, nu poate fi decat inapoiata si incapabila sa primeasca noua gnoza ce "lumineaza" din Apus. Cel putin aceasta este frustrarea lichidatorilor de cultura si neam finantati cu sorosei. Poporul roman trebuie de-mitizat de urgenta si adus cu picioarele pe pamant. Intrebare: Daca nu eram tot timpul cu mintea "la cer" cum am fi rezistat mii de ani in calea tuturor invadatorilor? Cozile de topor incearca degeaba sa ne taie radacinile crestine. Nu vor reusi. Dumnezeu a fagaduit ca va fi cu noi pana la sfarsitul veacurilor!

Marile realizari ale omului post-modern avanta societatea "pe cele mai inalte culmi" ale progresului si bineinteles spre o "pace globala" numita discret si "pax masonica". Jungla moderna darwinista, dez-inhibata de orice traire mistica, se pacifica cu ajutorul mecanismelor de management global: Council of Foreign Relations, Grupul Bilderberg si Comisia Trilaterala. Acestea sunt organismele executive de natura economica, politica si financiara ale religiei mondiale nascuta in Era Varsatorului -New Age. Aceasta religie este un amalgam de misticism pseudo crestin si pagan ce are ca obiectiv distrugerea sistematica a mostenirii crestine din societatile traditionale prin "reeducarea" "banditilor mistici" printr-un program de "colectivizare ideologica" spre binele si fericirea lor bineinteles. Altfel spus un fel de "perestroika" spirituala in care paganismul european pastrat "discret" in societatile masonice este amestecat cu paganismul si idolatria orientala. Dictatorii comunisti de ieri par acum un fel de "freedom fighters" in comparatie cu obamele de azi.

Statul (Satul) Global Politienesc are nevoie de o pecete globala pentru a avea in mod desavarsit dreptul de control asupra vietii si mai ales a sufletelor noastre. Pecetea este semnul si simbolul unei puteri vazute sau nevazute, care s-a folosit inca din antichitate. Prin Tainele Botezului si Mirungerii, crestinii sunt pecetluiti sau miruiti in numele Sfintei Treimi pentru a deveni in mod real madulare vii lucratoare ale Bisericii spre dobandirea vietii vesnice. Tot asa diavolul, care este tatal minciunii, vrea sa ne pecetluiasca cu numarul numelui sau "666", pentru a-l urma in imparatia vesnica a mortii.

Intrucat calitatea de Persoana arata obarsia noastra divina si chipul dumnezeiesc din om, diavolul in ura si invidia sa neimpacata fata de om, ne impune de-personificarea prin indentificarea noastra cu un Numar, sub masca eficientei economice si bunastarii materiale. Prizonierii evrei de la Auschwitz erau identificati si ei printr-un numar inscris pe mana. Urmarea se stie: Holocaust. Astazi, noul Holocaust se numeste: reducerea populatiei.

Dictatura biometrica a statului global in care omului i se reserva doar calitatea de victima sau tortionar a fost prefigurata in experimentele satanice de la Pitesti si Aiud. Acolo moartea a fost cautata ca o izbavire. Acolo, diavolul, a cerut ingaduinta de la Dumnezeu de a se atinge de sufletul neamului romanesc ca odinioara cu Iov. Dar, brazii se frang nu se indoiesc! Rezistenta spirituala a Sfintilor Mucenici din Inchisorile comuniste au aratat resursele tainice ale miracolului valah din Carpati. Acum, la umbra batranilor marturisitori cu varste seculare care au supravietuit tavalugului ateu, se naste o noua generatie marturisitoare.

S-a implinit, astfel, indemnul Sfantului Inchisorilor, Valeriu Gafencu: "Duce-ti duhul mai departe ! Amin !

Gabriel Mihail Zachia

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page