Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Grupul austriac New Frontier îsi consolideaza prezenta pe piata româneasca


Bucuresti, 18 dec /Agerpres/ - Grupul austriac New Frontier isi consolideaza prezenta pe piata romaneasca, dupa ce compania ungara XAPT a deschis luni un birou in Bucuresti, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Agerpres.
XAPT este cel mai mare partener specializat in distributia si implementarea solutiilor Microsoft Dynamics ERP din regiune, expertiza celor 176 de consultanti fiind dovedita in cele peste 300 de implementari complexe in companii din intreaga lume. Pe plan local, grupul New Frontier detine si compania Romsys, unul dintre cei mai mari integratori software din Romania si din regiune, cu afaceri de peste 64 milioane de euro in 2011.
Romsys si XAPT au o vasta experienta pe piata romaneasca, aceasta zona fiind acoperita in ultimii ani prin operatiuni desfasurate impreuna. XAPT aduce expertiza de Microsoft Dynamics adaptata la complexitatea proceselor unor companii medii si mari din sectoare precum vanzari, distributie, logistica, productie, servicii, componente auto, activitati comerciale in zona auto si utilaje grele.
Cu ocazia deschiderii biroului din Bucuresti, XAPT a lansat si versiunea romaneasca a website-ului www.xapt.ro, unde potentialii clienti pot intra in contact cu reprezentantii companiei si afla detalii despre XAPT si solutiile de business oferite de aceasta.
XAPT este un furnizor de solutii de business oferind consultanta de implementare, training, customizare si dezvoltare pentru sistemele Microsoft Dynamics ERP si CRM. XAPT este membru al New Frontier Holding GmbH (NFH) din 2008, grup ce isi propune sa devina unul dintre liderii furnizorilor de servicii IT&C din regiunea Europa Centrala si de Est.
Cu o echipa formata din 340 de experti si specialisti IT, Romsys este lider in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii de management al afacerilor, solutii de infrastructura software, hardware si de comunicatii, securitatea sistemelor informatice, solutii SAP si Oracle, solutii de automatizare a livrarii serviciilor. Romsys este membru al New Frontier Holding din 2007.
New Frontier Holding este un concern austriac a carui viziune este de a crea prin achizitii unul dintrte cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrala si de Est pentru clienti corporate si enterprise. New Frontier Holding a fost inregistrata in Viena, in august 2006, si reuneste in prezent 9 companii in 14 tari.AGERPRES
ID: 2917745; Data: 2012-12-18 17:42:49; Redactori: cbi/cbi

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page