Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Duane Butcher devine Însarcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a SUA la Bucuresti


Bucuresti, 17 dec /Agerpres/ - Duane Butcher, adjunctul sefului misiunii diplomatice a SUA, devine Insarcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a SUA dupa ce ambasadorul Mark Gitenstein si-a incheiat vineri mandatul si s-a intors in Statele Unite ale Americii.
Potrivit unui comunicat al ambasadei SUA remis AGERPRES, Duane Butcher va ocupa aceasta functie pana la sosirea noului ambasador al SUA in Romania.
Duane C. Butcher a preluat functia de adjunct al sefului Misiunii Diplomatice a SUA pe 18 august 2011, iar din 14 decembrie 2012 este insarcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a SUA.
A detinut functia de adjunct al sefului misiunii diplomatice (iunie 2008 - iulie 2010), iar apoi pe cea de insarcinat cu afaceri (iulie 2010 - iunie 2011) la ambasada SUA din Taskent, Uzbekistan. Anterior, Duane Butcher a fost consul general la Hamburg, in Germania (2004-2007), consilier pe probleme administrative la Belgrad, in Iugoslavia (2001-2004), consilier pe probleme administrative la Bucuresti, in Romania (2000-2001) si la Baku, in Azerbaijan (1994-1996), coordonator prestari servicii la Muscat, in Oman (1988-1990).
Intre 1996 si 1998 a detinut functiile de consilier administrativ si apoi consilier administrativ principal pentru noile state independente in cadrul Biroului pentru afaceri europene. A fost distins de catre Departamentul de Stat cu premii pentru serviciu meritoriu si pentru serviciu exceptional.
Duane Butcher este fiul unui diplomat de cariera si s-a nascut la Ankara, in Turcia. A studiat la scoli internationale din Germania, Arabia Saudita, Suedia si Kenya. A absolvit Colegiul Carleton din Northfield, Minnesota, in 1987.
Este casatorit cu Nazilia Butcher din Baku, Azerbaijan, si are doi fii, Kennan si Cameron. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page