Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Comunicat de presa

 

BIROUL DE PRESA al candidatului George C. Hristescu doreste sa informeze reprezentantii mass-media despre un eveniment post-alegeri Diaspora 2012 astfel:


Portland OR: Candidatul PPDD pentru Diaspora omul de afaceri George Hristescu anunta ca, in urma contestatiei depuse la Biroul Electoral Central din Romania fata de re-alegerea dep. Mircea Lubanovici (PDL) in data de 10 Decembrie, va actiona institutia statului roman in instanta. Aceasta deoarece, desi depusa conform legii imediat dupa anuntarea rezultatelor alegerilor in Colegiul 3 Circumscriptia 43 Diaspora, contestatia nu a fost luata in considerare spre solutionare, iar candidatul PDL a fost validat in functie netinandu-se cont de existenta acestei contestatii. Mai mult, biroul de campanie al candidatului PPDD a fost informat ca si Partidul Ecologist Roman (PER), prin candidatul sau George Singeorzan, a avansat, separat, o contestatie de aceeasi maniera la adresa aceluiasi Lubanovici.

Reprezentantul PPDD considera ca rezultatul a fost din nou viciat, ca acum patru ani, din comisia de votare la Portland OR facand parte membri ai biroului de deputat al lui Mircea Lubanovici. Este vorba din nou despre legendarii: Ioan Nelu Ciorba consilier personal al lui Lubanovici, Ioan Dan Danaila presedintele PDLOregon si fost general de informatii Divizia a IV-a in Romania, cat si Lucica McNeff-Dragomir part-timer al oficiosului PDL in SUA, revista „Romanian Times” din localitate, sponsorizata probabil din sumele forfetare ale dep. Lubanovici. Conform datelor anuntate oficial, candidatul PDL a obtinut cu 46 de voturi mai mult pentru a nu se trece la redistribuire, unde ar fi pierdut alegerile.

Alte nereguli constatate: persoanele care au venit la vot in cursul zilei au fost intimidate prin fotografierea lor cu blitz, contrar vointei lor. Cine doreste mai multe detalii legate de continutul contestatiei depuse la BEC de catre candidatul PPDD este rugat sa trimita un email pe adresa: campanie@mail.com

Dl George Hristescu este hotarat sa epuizeze toate caile legale de atac in instanta, inclusiv cele la nivel de Uniunea Europeana. Asanarea societatii de mafia securisto-rosie care a supus Romania din momentul in care Ion Iliescu a ranjit pe micul ecran in Decembrie ’89 incepe acum si nu se va opri decat cu rezultate concrete.

Cu stima,

George C. Hristescu
Portland OR/USA

11 Decembrie 2012

O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page