Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

SARBATORI PE DATORIE SI ECUSOANE CU CIPMaria Diana Popescu, Agero

 Tot mai putina siguranta, tot mai multe invazii: instabilitate, coruptie, criza, imoralitate, politica, alegeri, vrajitori, razboaie cu partituri false, colonizare, crime, droguri, arme, saracie, profeti si invatatori mincinosi. Rusul Aleksandr ne invita in orasul Simferopol din peninsula Crimeea, la un curs de pregatire pentru sfirsitul lumii. Sfatul sau este ca oamenii sa-si plateasca datoriile inainte de pretinsa apocalipsa din 21 decembrie, altfel, vor fi judecati in viata de dupa. Din propozitiune se intelege ca nicaieri nu vom scapa de mina lunga a bancherilor. Alianta descendentilor mayasi condamna folosirea miturilor apocaliptice in scopul obtinerii de profituri. Reactia vine dupa ce Ministerul Culturii din Guatemala a anuntat ca, in 21 decembrie va organiza un eveniment cu tema „apocalipsa in direct”, la care vor participa peste 90.000 persoane.
Simple retete de scos bani! Sub amenintarea prabusirii afacerilor, comersantii din intreaga lume profita de pe urma naivitatii oamenilor. Si ai nostri au inventat o „reteta” de succes pentru a-si salva afacerile: sarbatorile de iarna pe datorie sau cum sa maninci in decembrie si platesti in ianuarie. Nici Ministerului Sanatatii nu se lasa. Livreaza gratuit populatiei reteta proprie: vaccinarea antigripala a copiilor, batrinilor si bolnavilor cronici. Cit (ne) scoate din buzunar ministerul, cit iroseste pentru un milion de doze de vaccin? 11 milioane de lei, un buget similar celui de anul trecut.
Buna afacere! Normal, serul care contine mercur de calitate va curata usor categoriile vulnerabile, spre bucuria guvernului care va plati mai putine pensii si alocatii. „Specialistii din sanatate” vor declara: bolile alea cronice, nu vaccinul i-au redus la tacere. Se stie cine beneficiaza de profitul mascaradei cu imunizarea! Sugerez celor din minister sa-si vaccineze in avans parintii, bunicii si proprii copii, sa nu uite de guvernati, iar ei sa fie primii la vaccinat. Nu de alta, dar e vorba de puterea exemplului.
Rog Ministerul Sanatatii sa manifeste grija fata de clasa politica aflata in campanie. Cum alesii nostri au mult de lucru in teritoriu, in frig si in conditii vitrege, poate si la deszapezit in curind, sa foloseasca pentru ei dozele de vaccin. Persoanele virstnice vor manifesta solidaritate, donindu-si doza de vaccin celor ce se rotesc de o interminabila tranzitie la Virf. Ei, da!, virfurile planetei pretind ca detin cheia viitorului, ca pot comunica cu alte lumi si ca in citeva zeci de ani cosmosul ar putea fi populat, iar statiunile spatiale vor fi destinatii de concediu ale pamintenilor. si tot ei, cei care au tirit omenirea in mlastina exagerarilor istorice, ei, care regleaza monedele, controleaza pacea, razboiul, comertul mondial si masa de rezerve planetare, se confrunta acum cu mari probleme la ei acasa. In jur de douazeci de state au solicitat guvernului federal  american, prin intermediul unor petitii, retragerea din componenta Statelor Unite ale Americii si crearea de guverne proprii.
Asa cum arata astazi lumea, ierarhizata inechitabil, doar cei din virf - beneficiarii planurilor financiare care controleaza politica, stiinta, medicina, tehnologia, comunicatiile, aerul, apele si uscatul - ar trebui vaccinati urgent. Poate astfel vom scapa de amenintarile unui razboi microbiologic, la fel de mari precum cele ale razboiului nuclear. Sau de cupiditatea si cruzimea companiilor farmaceutice, cu uriase determinari financiare, in experimentarea medicamentelor noi.
Ce facem insa cu ingeniozitatea omului de stiinta care a creat mijloace de control minuscule, incredibile cu doua decenii in urma, dar daunatoarea sigurantei individuale: cipurile RFID, devenite elemente uzuale in acest mileniu electronic, inserate in pasapoarte, carduri bancare si legitimatii, vor inlocui codurile de bare ale produsele din comert. In SUA, mai multe scoli au obligat elevii sa poare ecusoane cu cip RFID, care monitorizeaza deplasarea lor in campusul scolar din momentul in care sosesc pina la incheierea cursurilor. Din cauze religioase si de intimidate, multi parinti au refuzat cipul, motivind ca „il simbolizeaza pe Satan, fiind Semnul Bestiei prevestit in Biblie”. Deocamdata, experimente la scara mica. Nu se stie cu ce ne vor dota militienii planetei peste zece ani sau peste douazeci, stiind ca le e din ce in ce mai greu sa controleze populatia globului.
 In concluzie, daca lansezi in eter o gogorita, trebuie s-o argumentezi foarte bine. Este singurul mod in care poate deveni credibila. Ma refer la un site specializat in studierea paranormalului, care sustine ca Agentia Spatiala Americana a filmat in dreptul Soarelui un „inger de lumina” urias, de doua ori mai mare decit dimensiunea planetei noastre. Proprietarul site-ului prezinta trei ipoteze: un OZN, un inger sau o „fiinta de lumina” care traieste in interiorul Soarelui. De fapt N.A.S.A. lucreaza de ceva vreme la niste holograme cu tema biblica, pe care sa le poata proiecta pe cer la momentul oportun, spre intimidarea si controlul popoarelor.

Maria Diana Popescu, Agero
Sursa: www.agero-stuttgart.de

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page