Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

MAE si AEP au lansat "Ghidul alegatorului român din strainatate"


Bucuresti, 4 dec /Agerpres/ - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) si Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) au lansat "Ghidul alegatorului roman din strainatate", informeaza un comunicat remis luni AGERPRES.
Potrivit sursei citate, ghidul este menit sa asigure informarea corecta a cetatenilor romani stabiliti peste hotare in legatura cu conditiile in care isi vor putea exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare din 9 decembrie, prezentand sintetic, intr-un limbaj accesibil, cele mai importante elemente privind desfasurarea alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat.
Ghidul face parte din planul de comunicare pregatit de Ministerul Afacerilor Externe pentru informarea cetatenilor romani din afara granitelor tarii asupra procedurii de vot aferente acestui scrutin si reprezinta principalul material de informare in acest sens. La nivelul Centralei MAE si al misiunilor diplomatice au fost luate masurile necesare pentru a asigura difuzarea cat mai larga informatiilor.
Ghidul este publicat pe site-ul MAE, la sectiunea "Alegeri parlamentare 9 decembrie 2012", la adresa: http://www.mae.ro/sites/default/files/file/alegerialegislativea2012/ghidulaalegatoruluiaromanadinastrainatate.pdf si va fi postat pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice.
Misiunile diplomatice vor multiplica materialul si il vor distribui gratuit cetatenilor romani. De asemenea, misiunile diplomatice vor transmite acest ghid asociatiilor de romani, cu solicitarea de a primi sprijinul pentru difuzarea informatiei catre comunitatile in care activeaza aceste organizatii. AGERPRES
ID: 2896950; Data: 2012-12-04 17:45:16; Redactori: cbi/cbi

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page