Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Daniel Morar, ales membru în Consiliul Guvernatorilor Academiei Internationale Anticoruptie


Bucuresti, 4 dec /Agerpres/ - Daniel Morar, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei, a fost ales membru in Consiliul Guvernatorilor Academiei Internationale Anticoruptie, informeaza luni Ministerul Public.
In zilele de 29 si 30 noiembrie, s-a desfasurat la Viena Adunarea Generala a Statelor Parti la Academia Internationala Anticoruptie iar cu acest prilej Daniel Morar a fost ales membru in Consiliul Guvernatorilor Academiei.
Academia Internationala Anticoruptie este o organizatie internationala la care au aderat 58 de state si 3 organizatii internationale, avand ca scop furnizarea de pregatire practica si educatie in domeniul luptei anticoruptie, realizarea de cercetari stiintifice, acordarea de asistenta tehnica statelor si promovarea cooperarii internationale in acest domeniu.
Consiliul Guvernatorilor Academiei este compus din 11 membri, 9 alesi de Adunarea Generala iar doi numiti de ONU si de statul gazda. Potrivit regulilor de procedura, membrii Consiliului desfasoara o activitate pro bono, in nume personal si se intalnesc cel putin o data pe an pentru adoptarea strategiilor, a regulilor de functionare, numirea decanului si aprobarea exercitiului financiar al Academiei. AGERPRES
ID: 2896938; Data: 2012-12-04 17:45:

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page