Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Mircea Dusa: Românii îsi cunosc interesul si nu trebuie sa fie dezbinati, românii trebuie sa fie uniti


Bucuresti, 19 nov /Agerpres/ - Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, candidat USL la Camera Deputatilor in Colegiul nr. 5 Harghita, a declarat vineri, la Targu Mures, la lansarea candidatilor din judetele Mures si Harghita, ca romanii isi cunosc interesul si nu trebuie sa fie dezbinati, intrucat acestia trebuie sa fie uniti.
'USL nu a vorbit niciodata de regionalizare pe criterii etnice. Niciodata USL nu va pune in discutie Art. 1 din Constitutia Romaniei si ca in acest teritoriu sunt judete ca oricare altele ale tarii, ca romanii si maghiarii trebuie sa traiasca in conditii egale cu celelalte judete. Nu avem nevoie de discriminare pozitiva. (...) Sa veniti la vot in numar mare, sa nu va risipiti voturile, sa votati candidatii USL si numai asa romanii din Harghita si Covasna vor avea reprezentare in Parlamentul Romaniei. (...) Romanii isi cunosc interesul si nu trebuie sa fie dezbinati, romanii trebuie sa fie uniti. Numai asa avem garantia ca nu se vor petrece lucruri care sunt fantome ale trecutului', a spus Mircea Dusa.
Acesta a sustinut ca USL si-a lansat obiectivele in urma cu un an, care vorbesc despre dezvoltare economica, sanatate, educatie, agricultura, reforma constitutionala si judiciara, insa unul este extrem de interesant pentru judetele Mures, Harghita si Covasna, si anume dezvoltarea regionala.
Dusa a mai tinut sa arate ca in inima Ardealului 'inima romaneasca bate altfel decat in alte zone ale tarii'.
La lansarea candidatilor USL din judetele Harghita si Mures au participat copresedintii USL Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, precum si Radu Stroe si Liviu Dragnea. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page