Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

"Luna Culturii Venezuelene" în România


Bucuresti, 12 nov /Agerpres/ - Evenimentul "Luna Culturii Venezuelene" se desfasoara pana la sfarsitul lunii noiembrie, informeaza Ambasada Republicii Venezuela din Bucuresti, organizatorul manifestarilor, intr-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.
Sub auspiciile "Lunii Culturii Venezuelene" va fi deschisa o expozitie de etnografie si de artizanat, cu tema "Ritualuri Venezuelene", care va fi deschisa la Muzeul National al taranului Roman (MNtR) din Bucuresti, in perioada 14-21 noiembrie.
De asemenea, luni, 12 noiembrie, la Institutul Cervantes din Capitala, vor fi organizate "Zilele filmului Venezuelean", in care vor fi prezentate productiile "Tocar y Luchar"("A canta si a lupta") si "Una Casa con vista al Mar" ("Casa cu vedere la mare").
In acelasi cadru, in perioada 24 septembrie-15 octombrie, in saloanele Primariei Sectorului 3 din Bucuresti a fost deschisa o expozitie de reproduceri de opere de arta avand ca tematica figura eroului Americii Latine, Simon Bolivar, itinerata, incepand cu 19 octombrie, in spatiile Bibliotecii Municipale din orasul Targoviste, judetul Dambovita.
Totodata, Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela din Bucuresti a initiat o donatie, catre elevii unui colegiu din Targoviste, cu cartea "Venezuela Magica", in editie bilingva (romana si spaniola). AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page