Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

APOCALIPSA DIN DECEMBRIE SI EXTRATERESTRIIMaria Diana Popescu, Agero

Cam douazeci de mii de americani au semnat o jalba, prin care cer Administratiei de la Casa Alba dezvaluirea informatiilor secretizate cu privire la extraterestri. Culmea, recent, citiva oameni de stiinta tot din America au descoperit, privind cerul cu ochiul liber, trei OZN-uri in dreptul planetei Jupiter, care vor opri pe statia Pamint in luna decembrie si ne vor impiedica sa mergem cu sorcova si sa taiem porcul. Unde credeti ca vor ateriza, potrivit declaratiei lor? Pai, nu asa oriunde, pe teritorii neinsemnate, ci in America. Ne mai miram de ce toate relele, inclusiv catastrofala criza, au plecat in lume de la impostura americanilor de top. Falsii profeti misuna acolo unde adevarul e ascuns si binele, improbabil, adica in splendorile utopiilor occidentale. Cum aprehendeaza profetii moderni apocalipsa, e indeobste cunoscut: este vorba de asa-numita metoda de inoculare a fricii de moarte.
 Revenindu-si rapid dupa dezamagirea ca, lumea nu s-a sfirsit in 2000, profetii de duzina scoliti care pe unde in „stiintele apocaliptice”, anunta cu surle si trimbite sfirsitul omenirii in decembrie 2012. Perspectiva infricosatoare, potrivit careia anul 2012 este capatul civilizatiei umane, a infierbintat multe minti descoperite, astfel ca de citiva ani sintem agresati cu fel de fel de scenarii, care de care mai macabre. Programat sa aiba loc pe 21 decembrie, din fericire, sfirsitul lumii va fi ratat si de aceasta data. Monahul tibetan si restul profitorilor care au speriat globul pamintesc trebuiesc pusi la colt, in genunchi, pe coji de nuca. Amenintati cu patru zile de bezna, cu lipsa magnetismului si a energiei din „zona zero” a Pamintului, noi vom respira usurati, multumindu-ne sa-i sorcovim pe extraterestrii aterizati in America. Celebrul Sundar Singh a dat si el gres cu profetiile pe termen lung. 2012 n-a fost chiar un an al „marilor catastrofe naturale”, ci unul al catastroficelor acte de coruptie la virf, al razboaielor de ocupatie si colonizarii unor state.
 Sa scoatem de pe agenda apocalipsei urmatoarele capitole: calendarul mayas nu se ocupa cu apocalipsa, planeta Nibiru nu exista decit in creatiile speculative. Ceea ce ni se arata in lumea virtuala este imaginea stelei V838MON, realizata de telescopul Hubble. Inversarea polilor magnetici este nepermisa de orbita Lunii, iar modificarea cimpului magnetic se produce o data la 500.000 de ani, pe parcusul a citorva mii de ani. Ultimul, dar cel mai important, alinierea planetelor - nu va exista. Chiar de ar avea loc, efectul asupra Pamintului ar fi neglijabil. Monahul Tibetan sfatuia pamintenii sa-si ia familiile, documentele si banii (extreme de important sa fie scos din pusculita tot maruntisul), si sa plece in zonele rurale pe 21 decembrie. Nu inainte de a se aproviziona cu produse alimentare, apa, lemne si luminari pentru doua luni. Mare adevar! Din cauza crizei, vinzarile supermarcheturilor din intreaga lume sint in drastica scadere si numai o apocalipsa putea fi cel mai mare si sigur motor de salvare din ghearele falimentului.
 Eu aleg varianta celor 16,7 miliarde de ani pina la Apocalipsa, potrivit  unor cercetatori de la Universitatea de Stiinta si Tehnologie din China: „Vom avea 16, 7 miliarde de ani la dispozitie sa ne luam adio”, desi fratii Bohm, doi cercetatori germani, scriu in revista „Astronomische Nachrichten” ca, sfirsitul lumii se amina pentru 2116, adica, mai bine de un secol. Uite-asa, fanii apocalipsei, la fel de numerosi ca bancherii corupti si camatarii-recuperatori, cred ca extraterestrii ne vor scapa de Nibiru si de alti asteroizi cu frinele rupte, gata sa ne trimita in rai. Cam acesta ar fi topul catastrofelor de pe agenda apocalipsei moderne. El  poate fi amendat sau completat prin partile esentiale, pentru anul viitor. Vai ce dezamagita sint! Indelung comentata apocalipsa ne va ocoli din nou. Si eu care credeam ca valul de energie 4D ii va salta pe bancherii, recuperatorii, camatarii si politicienii corupti!
Dar cum am uitat eu cu totul de centura fotonica? Puneti-va centura de siguranta si tineti-va bine! Potrivit povestilor fantastice ale unor profeti iesiti la pensie, incepind din decembrie, „Pamintul va intra intr-o zona de energie fotonica si ne vom bucura de 2000 de ani fara noapte”!
Profetii spun lucruri trasnite, iar bogatasii planetei, tremurind ca piftia de spaima ca, pe 21 decembrie 2012 li se va taia conducta de bani, isi fac buncare - pe dinafara, crame de vinuri, cu toate ca specialistii in studii maya din Mexic dau asigurari ca poporul mayas nu are nicio profetie care sa specifice ca, in 2012 lumea ar disparea. Sfirsitul lumii va veni ca un hot, numai Dumnezeu stie cind, iar atunci se vor intimpla anumite fenomene care ies din sfera stiintei oficiale. In concluzie, mai de temut sint foamea de petrol, de resurse pretioase si mina politistului mondial, gata oricind sa apese pe buton sau  sa elibereze din laborator un virus ucigas, dupa ce a exploatat, robit, batjocorit popoarele si i-a lichidat pe unii dintre conducatorii acestora. Pina la urmatoarele profetii, nu uitati! Cele mai ingenioase dispozitive de tortura pentru populatia globului sint crizele fabricate in laboratorul marilor puteri si apocalipsele.
Pentru mine, apocalipsa inseamna capitalismul acesta barbar, abuzurile organismelor financiare mondiale si ale statelor care se cred mari puteri, mafia bancherilor din Romania, care pune pistolul la timpla comisarilor de Politie, toata clasa politica care s-a imbogatit ruinind Romania si saracind populatia si, vorba distinsului nostru cititor, Marian Antonescu, „campania electorala a celor care ard de nerabdare sa puna din nou labele pe tara, numai si numai pentru ei.”
Maria Diana Popescu, Agero
Sursa: www.agero-stuttgart.de

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page