COMUNICAT DE PRESA

7 Noiembrie 2012

Reuniunea romanilor din Marea Britanie

Duminica, 11 noiembrie 2012, incepand cu orele 17:30 va avea loc la Londra reuniunea romanilor din Marea Britanie, intalnire ce are ca scop definirea strategiei de promovare a intereselor romanilor din aceasta zona.

La intrunire sunt asteptati Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor, Parlamentul Romaniei, alaturi de o delegatie de parlamentari romani, Victor Socaciu, deputatul PSD, Parlamentul Romaniei, candidat USL in Colegiul 1 Camera Deputatilor, reprezentanti ai comunitatii romanesti precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Evenimentul este gazduit de Alexandru Petrescu, presedintele PSD Marea Britanie si de catre organizatia PSD Marea Britanie, cu sprijinul asociatiilor de romani din Marea Britanie.

Intrunirea va avea loc in centrul Londrei - Trafalgar Square. Pentru mai multe informatii si confirmari de participare, va rugam sa transmiteti un e-mail la tanta.alexandru@psdanglia.co.uk sau  contact@psdanglia.co.uk.

Biroul de presa al PSD Diaspora