Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Victor Ponta despre motiunea pe buget: E bine ca PDL sa realizeze ce dezastru a lasat în urma


Bucuresti, 23 oct /Agerpres/ - Premierul Victor Ponta, copresedinte al USL, a declarat luni ca va asista cu mare placere la dezbaterea motiunii simple pe buget, initiata de PDL, pe care a calificat-o ca fiind "o discutie binevenita" intre democrat-liberali si ministrul Finantelor, Florin Georgescu, care le va arata acestora "ce dezastru au lasat in urma".
"Este o discutie binevenita intre viceprim-ministrul, ministrul Finantelor, Florin Georgescu, si cei de la PDL. Voi participa si voi asista cu mare placere la aceasta discutie, pentru ca este bine ca si cei de la PDL sa realizeze acum, dupa ceva timp, de fapt ce dezastru au lasat in urma, cate datorii uriase, cum au calculat gresit bugetul pe 2012. Daca au facut-o cu intentie sau doar din incompetenta, asta ramane sigur de stabilit. si cred ca nu e nicio alta persoana mai competenta si mai indreptatita decat vicepremierul Georgescu sa le predea o lectie celor de la PDL, daca vreodata vor mai ajunge la guvernare, ce sa nu mai faca pentru ca Romania sa nu mai fie pe buza prapastiei din punct de vedere bugetar si financiar", a afirmat Victor Ponta la finalul reuniunii USL.
Motiunea simpla a PDL pe buget, intitulata "Guvernul USL, frana de motor a bugetului Romaniei", va fi dezbatuta marti in plenul Camerei Deputatilor. AGERPRES
ID: 2840378; Data: 2012-10-23 17:40:57; Redactori: cbi/cbi

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page