Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Scriitura buna, prieteni vechi si amintiri. Michael Cutui- Baetu si-a lansat cartile la TimisoaraIntr-o atmosfera destinsa si inconjurat de prieteni pe care nu i-a mai vazut de zeci de ani, Viorel Baetu, cunoscut in lumea cartilor ca Michael Cutui-Baetu a prezentat publicului timisorean doua dintre creatiile sale: “Trei Doamne!…si toti Trei…in Himalaia, pe Kala Pattar” si “Ortopezii, lansand apoi in premiera noul sau volum ”Crime scurte…. Crime lungi”.
 Viorel Baetu s-a nascut in 1948 la Timisoara, a absolvit Institutul Politehnic Timisoara si s-a mutat cu familia in Germania in august 1989. Autorul este vicepresedintele asociatiei culturale “ ARS LONGA “ din Nürnberg, face parte din comitetul LARG (Liga asociatiilor Romano-Germane), este membru al Ligii Scriitorilor din Romania, membru al „Deutschen Jurnalisten Verband Bayern “ (Asociatia jurnalistilor germani din Bavaria) al AMJRP (Asociatia Mass-Media a jurnalistilorde limba romana de pretutindeni cu sediul la Montreal – Canada si colaboreaza cu peste 40 de ziare si reviste din toata lumea.
A revenit in orasul sau natal, la invitatia Bibliotecii Judetene Timis pentru a-si impartasi cartile cu publicul timisorean. Scriitorul si cartile sale au fost prezentate in deschidere de directorul B.J.T. scriitorul Tudor Cretu.
Au fost momente emotionante, de literatura buna, in ambientul unei expozitii de pictura, totul desfasurat in salile atat de sugestiv numite „CafeText” de la Bastion.
Bun venit acasa in frumosul oras de pe malul Begheiului!
 

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page