Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Securitatea regionala în zona Marii Negre, tema discutata de secretarul de stat Sebastian Huluban cu ambasadorul Ucrainei


Bucuresti, 9 oct /Agerpres/ - Securitatea regionala in zona Marii Negre si a Balcanilor de Vest, dar si eforturile depuse de Ucraina pe linia reformei sistemului national de aparare, au constituit teme de discutie, luni, intre secretarul de stat in Ministerul Apararii pentru politica de aparare si planificare, Sebastian Huluban si ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Ucrainei in Romania, Teofil Bauer.
"Secretarul de stat pentru politica de aparare si planificare, Sebastian Huluban, s-a intalnit luni cu Excelenta Sa Teofil Bauer, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Ucrainei in Romania, ocazie cu care cele doua parti au trecut in revista stadiul cooperarii bilaterale la nivel politico-militar si in domeniul securitatii si apararii", informeaza un comunicat al MApN remis AGERPRES.
Ambasadorul Teofil Bauer a evidentiat, la randul sau, buna colaborare existenta intre cele doua state si a solicitat asistenta si sprijin din partea Romaniei in procesul de apropiere a Ucrainei de structurile Nord Atlantice.
Totodata, secretarul de stat Sebastian Huluban a subliniat importanta pe care Romania o acorda relatiei bilaterale cu partenerul ucrainean. AGERPRES
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page