Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

ANTIHRISTII INVIERII LUI HRISTOS SI PRABUSIREA LOR

de Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

 „... Si, dupa cum ati auzit ca are sa vina antihrist, sa stiti ca acum s-au ridicat multi antihristi: prin aceasta cunoastem ca este ceasul de pe urma.” (1 Ioan 2,18).

„Iisus i-a zis: „Eu Sunt invierea si viata. Cine crede in Mine, chiar daca va muri, va trai.” (Ioan 11,25).

(Continuare din numarul pecedent)

Si cine nu a auzit de dictatorii antihristi ai Romaniei: Gheorghiu-Dej si Ceausescu. Amandoi au fost oameni needucati. Dej s-a nascut la 8.09.1901, la Barlad si decedat la 19.03.1965, la Bucuresti, de cancer. A fost liderul comunist al Romaniei din 1948 pana la moartea sa. Impreuna cu ajutorul lui Stalin a infiintat in Romania lagarul de la Canal pentru exterminarea opozantilor politicii comuniste. La care se adauga inchisorile pentru toti marii oameni ai Romaniei ca sa-i termine. Biserica a fost sub dictatura lui in toate arestarile de episcopi, preoti si credinciosi, care au murit la Canal si in inchisorile comuniste.

Nicolae Ceausescu, urmasul lui Dej, nu mai trebuie sa-i dam date, caci se cunoasc, fiind asa de recent. El a culminat prin comunismul-ateist, condamnand si arestand orice opozitie. A culminat ca si Stalin prin cultul personalitatii. Bisericile demolate in Bucuresti il califica ca antihrist, impreuna cu ceielalti antecesori in istorie. Moartea lui Ceausescu si a sotiei sale a fost cum nu se putea mai urat.

Si cati altii, ar mai fi de amintit, dar consider ca sunt suficienti acestia pentru edificare si invatatura de viata. Si acum, cred, ca toti stim din aceasta vreme istorica, chiar si tineretul, despre cei amintiti mai sus, pentru ca nu sunt prea indepartati in istorie vremurilor. Intrebarea: Ce au invatat generatiile care au urmat de la ororile antihristilor din istorie pana acum? Raspunsul este Trist!!! De ce? Pentru ca au invatat prea putin, caci de aceea se ridica mereu, alti antihristi in istorie.

Si acum, prin ce se defineste omul antihrist?

In primul rand, iata, exemplul: prin crimele savarsite de antihristii dinainte in istorie. Apoi, antihristul se defineste prin negarea existentei lui Dumnezeu si prin negarea lui Iisus Hristos ca Mesia. Negarea creatiei Universului si a toate existentele, ca Opera divina a lui Dumnezeu. Si aducerea de ideologii, teorii si filosofii, antihriste, care aduc oamenilor alte invataturi despre creiarea Universului si a omului. La acestea Dumnezeu ne previne si ne atentioneaza prin Scriptura care zice: „Luati aminte sa nu va fure mintile cineva cu filosofia si cu desarta intelaciune din predania omeneasca, dupa stihiile lumii si nu dupa Hristos. Caci intru El locuieste, trupeste, toata plinatatea Dumnezeirii, si sunteti deplin intru El, Care este cap a toata domnia si stapanirea (buna)” (Coloseni 2:8-10).

Din aceasta Scriptura intelegem: ca nu numai cei care savarsesc crime impotriva umanitatii sunt antihristi, ci sunt antihristi si cei care sunt promotorii ideologiilor, teoriilor si filosofiilor ateiste in generatii, ca: Marx, Enghels, Lenin si altii, care au promulgat invataturi de educare a oamenilor fara Credinta in Dumnezeu, pentru a-i putea supune invataturii lor. Credinta in Dumnezeu da oamenilor o perspectiva in viata aceasta, si o perspectiva pentru viata vesnica, dincolo de moarte. Ori, pe acesti oameni nu-i poti supune, pentru ca acesti oameni stiu ca sunt creati de Creatorul lor Dumnezeu liberi si cu o constiinta inalta, sa aleaga si sa creeze in viata.

In Religia Crestina gasim cuvantul de antihrist, pentru toti aceia care lupta impotriva si neaga Adevarul ca, Iisus este Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Intrupat in umanitate si lupta impotriva Evangheliei Sale, care descopera omenirii pe Dumnezeu in Sfanta Treime: Tatal si Fiul si Sfantul Duh, si cu putere de mantuire a omului prin Credinta, Har si fapte bune.

Iata, Sf. Scriptura care prezinta antihristii din toate vremurile istorice, zicand: „Copiii mei, este ceasul de pe urma, si precum ati auzit ca vine antihrist, iar acum multi antihristi s-au aratat, de aici cunoastem ca este ceasul de pe urma” (1Ioan 2:18). Prin aceasta Scriptura, Dumnezeu ne descopera, ca vine antihrist, si ca multi antihristi s-au aratat pana acum, si ca prin multimea antihristilor putem cunoaste vremurile din urma. Iar in urmatoarea Scriptura, putem vedea cum Dumnezeu ne defineste pe oamenii antihristi, spre a-i putea identifica, cand zice: „Cine este mincinosul, daca nu cel ce tagaduieste ca Iisus este Hristos? Acesta este antihrist, care tagaduieste pe Tatal si pe Fiul. Oricine tagaduieste pe Fiul nu are nici pe Tatal; cine marturiseste pe Fiul are si pe Tatal” (1Ioan 2:22-23). Acum este clar fiecare, in relatarea Sf. Scripturi: cine este antihrist? Adica, acel om si acei oameni pe care i-a prezentat istoria si i-am intalnit si noi in viata, tagaduind ca Iisus este Hristos, Mesia, Cel fagaduit de Dumnezeu ca Salvator al lumii intregi.

Exemplificare

Dumnezeu a dat omenirii cele: „Zece Porunci”, ca un Cod Penal, cum obisnuiesc oamenii sa zica azi in termeni juridici. In acestea Dumnezeu zice oamenilor: „Sa nu ucizi”. Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Intrupat in umanitate pentru salvarea omului, a intarit intru totul cele „Zece Porunci”, caci Iisus a venit sa implineasca Legea si nu sa o strice. Asadar, cine ucide, este impotriva lui Dumnezeu, Care a zis: „Sa nu ucizi” (Iesire 20:13), este un antihrist, pentru ca Hristos Iisus a intarit Porunca: „Sa nu ucizi”, ori, el (acel omul oarecare) a ucis.

Hristos Iisus a salvat omul de la moarte prin Jertfa Sa pe Cruce si prin Invierea Sa. Astfel, Iisus Hristos este impotriva crimei de orice fel, este impotriva omului care ucide. Mai mult, Iisus a zis: „... Iar cui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalalt” (Matei 5:39).

Cate generatii s-au ratacit din cauza invataturilor ideologiei ateist-comuniste a lui Marx, Engels si Lenin si au devenit dictatori, pentru ca au pierdut constiinta, ca exista Dumnezeu care ii va judeca pe fiecare. Cati dictatori s-au nascut din invataturile ateist-comuniste? Daca ne gandim numai la dictatorii tarilor comuniste din lume, care au omorat pe toti care nu s-au supus lor! Cati oameni au omorat dictatorii poporului roman, Dej si Ceausescu, cu cei din jurul lor, in inchisorile din Romania?! Numerele sunt ingrozitoare! Puteti sa le gasiti in analele istoriei sangeroase. Acestia au fost cei mai mari antihristi ai poporului nostru roman. Cati romani moldoveni din Basarabia, Bucovina, si de alte nationalitati au murit in Siberia dictatorului antihrist Stalin?! Numerele ce s-au dat au fost uluitoare!

Antihristi ai Invierii din ultimii ani

Stimate cititorule, precum ne amintim, in anul 2006, a aparut tot de Sf. Pasti, antihristii Invierii lui Iisus, cu cartea falsa: „Codul lui Da Vinci”, ca sa compromita personalitatea Divina-Umana a lui IISUS HRISTOS. Autorul cartii, Dl. Dan Brown, cu echipa lui, nu au stiut ce sa mai scoata palpitant pentru lumea neinformata de azi, si asa a scos cartea „Codul lui Da Vinci”, vanzand minciuni despre Salvatorul omenirii - Iisus Hristos - ca sa scoata bani! Si Iuda Iscarioteanul ca sa primeasca bani, L-a vandut pe Iisus, ca apoi sa-si de-a seama si sa se spanzure (cf. Matei 27:3-5).

In 2007, la fel de Sf. Pasti, Dl. James Cameron, realizatorul filmului „Titanic” a lansat pe canalele de televiziune cele zece „sarcofage” ca sa compromita si sa dezinformeze lumea necunoscatoare despre Mormantul lui Iisus si Invierea Lui. Anul acesta, 2008, vazand ca nu le-a reusit, si lumea tot urmeaza prin Credinta lui Hristos Iisus, au venit cu altceva mai bland, dar compromitator la Viata Domnului Iisus, tot de Sf. Pasti. Secvente din ultima saptamana din Viata lui Iisus pe pamant au fost intepretate intr-un stil nou, in filmul difuzat de BBC1. Noile prezentari despre Iisus si ale celorlalti din jurul Lui, cat si ale judecatorilor Domnului pentru rastignire, se contrazic cu celelalte din anii trecuti. Persoanele din jurul lui Iisus au fost prezentate ca evlavioase, iar Iuda, Caiafa, Pilat si ceilalti au facut ce trebuia sa faca. Asa vin, an de an, antihristii Invierii lui Iisus sa dezinformeze lumea, dar fara succese, decat partiale asupra celor necunoscatori care se clarifica in timp. Raspunsul la antihristii din ultimii ani, l-am dat in Articolele scrise ce le puteti gasi in Website personal: www.preotaurel.sasfamily.com

Ei bine, Dl. Mel Gibson, cu Filmul „The Passion of the Christ” a prezentat lumii intregii, Adevarul istoric si dumnezeiesc despre personalitatea Divina-Umana a lui Iisus Hristos, film care a culminat lasnand Adevarul despre Mantuitorul lumii.

Va urma

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page