Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Cu cine a facut contrabanda de armament Omar Hayssam ?

Imediat ce autoritatile romane, in frunte cu serviciile secrete subordonate Palatului Cotroceni, l-au scos din tara pe teroristul numarul 1 al Romaniei, sirianul Omar Hayssam inrosea nestingherit telefoanele televiziunilor cu rating mare. Indruga verzi si uscate, vorbe aparent fara rost, dar cu dublu inteles pentru cei ce aveau urechi sa auda. Va mai aduceti aminte ce spunea Hayssam in direct prin telefon la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, din data de 31 mai 2007 ?

"Acum detin destul de multe documente autentice”

"Chestiunea cu traficul de armament este o fabulatie. Cred ca cineva a visat noaptea”, spunea primul terorist al natiunii. Nimic altceva decat santaj mediatic la adresa demnitarilor cu care facuse afaceri murdare. Totul pana la contrabanda cu armament, despre care se facea ca nu-si aduce aminte.

Documentul de mai jos va prezinta visele sau mai bine zis, cosmarul procurorilor DIICOT, care aveau in lucru cel putin din anul 2005, dosare de siguranta nationala referitoare la sirian si protectorii sai sus pusi. De ce aceste dosare nu sunt rezolvate nici astazi, dar mai ales pe cine acoperea Hayssam prin minciunile debitate la TV, la ore de varf, este alta poveste.

Referatul din facsimil a fost inaintat procurorului sef DIICOT Doru Ioan Cristescu (nume radiat din diverse motive).

Documentul se refera in clar la Dosarul 628/D/P/2005 in care "se desfasoara cercetari fata de Omar Hayssam si alte persoane sub aspectul desfasurarii infractiunii de trafic international de armament “. Procurorul de caz Ciprian Nastasiu, al carui nume a fost si el radiat din referat, cere ajutorul colegei sale Angela Ciurea in acest caz de siguranta nationala. Nu este intamplator faptul ca incepand cu 2008, toti procurorii de mai sus au fost anatemizati si eliminati pe rand din DIICOT, apoi cu exceptia Angelei Ciurea, din magistratura. De ce oare ? Un posibil raspuns vine de la vestitul "spion" bulgar Stamen Stancev, care afirma intr-un interviu recent ca in cercetarile lor, procurorii s-au apropiat periculos de mult de Traian Basescu.

Daca-i asa. Sa traim bine ! Acum cred ca v-ati prins cu cine facea trafic ilegal de armament Omar Hayssam.

Vizitati si site-ul Antimafia la adresa http://ohanesian.wordpress.com/, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page