Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Mircea Geoana: Parlamentul si Guvernul trebuie sa organizeze o întâlnire cu specialisti în branding de tara privind imaginea României


Bucuresti, 19 sep /Agerpres/ - Comisiile de politica externa ale Parlamentului si reprezentanti ai Executivului au convenit, marti, sa organizeze in doua saptamani o intalnire cu mediile economice si cu profesionisti in branding de tara, pentru a elabora un mecanism de promovare a imaginii Romaniei pentru investitorii straini.
Comisiile de politica externa ale Parlamentului au organizat marti, la Senat, o dezbatere privind mecanismele de promovare a imagini Romaniei in exterior, la care au participat si reprezentanti ai Executivului.
"Am convenit ca in doua saptamani sa putem organiza - Guvernul si Parlamentul - o intalnire cu mediile economice, profesioniste si specializate in branding de tara, in marketing si public relations, astfel incat sa putem veni cu un mecanism de promovare a imaginii, de atragere de investitii si de ridicare a cotei de incredere si respectabilitate a tarii noastre", a spus presedintele Comisiei de politica externa a Senatului, Mircea Geoana.
El a subliniat ca este "nevoie de o coordonare mai atenta a diverselor institutii la nivelul Guvernului", in privinta imaginii tarii.
Din partea Executivului, la reuniunea de la Senat au participat ministrul Culturii, Puiu Hasotti, Gheorghe Predescu - consilier de stat pentru relatii externe in Guvernul Romaniei, secretarii de stat din Ministerul de Externe Ovidiu Dranga, din Ministerul Turismului, Cristian Barhalescu, din Ministerul Afacerilor Europene, Razvan Cotovelea, din Ministerul Culturii, Victor Opaschi. AGERPRES
ID: 2796343; Data: 2012-09-19 17:48:29; Redactori: suz/suz
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page