Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu reprezentantii Comisiei de la Venetia


Bucuresti, 11 sep /Agerpres/ - Premierul Victor Ponta s-a intalnit luni, la sediul Camerei Deputatilor, cu reprezentantii Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept (Comisia de la Venetia), informeaza un comunicat de presa remis AGERPRES de Executiv.
Potrivit sursei citate, in cadrul intalnirii "a fost sustinut faptul ca niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol in Romania".
"Primul-ministru a sustinut, de asemenea, ca Romania trebuie sa aiba un rol important in UE si sa fie ferm angajata, prin institutiile sale, in sustinerea valorilor democratice pe care se bazeaza proiectul european. (...) Primul-ministru a anuntat intentia Guvernului de a depasi actuala criza politica, subliniind in acelasi timp nevoia ca toate partile implicate sa respecte atat deciziile institutiilor statului, dar sa si tina cont de vointa exprimata in mod democratic de romani si care transmite un semnal politic important", se arata in comunicatul citat.
Premierul a mai discutat cu reprezentantii Comisiei de la Venetia evolutiile constitutionale din Romania din ultimii ani, vizita reprezentantilor comisiei avand loc in contextul pregatirii unei opinii privind situatia constitutionala de la Bucuresti. AGERPRES
ID: 2786630; Data: 2012-09-11 17:47:20; Redactori: suz/suz

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page