Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

MDRT:Peste un milion de turisti si-au petrecut vacantele în România, în iulie 2012


Bucuresti, 5 sep /Agerpres/ - Peste un milion de turisti si-au petrecut vacantele in Romania, in luna iulie 2012, conform datelor comunicate de Institutul National de Statistica (INS), nivelul fiind cel mai ridicat fata de lunile similare din ultimii sase ani, informeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), printr-un comunicat remis, marti, AGERPRES.
'Am speranta ca nu este doar o intamplare datorata perioadei de criza prin care trecem cu totii. Cred ca este deosebit de important sa sustinem aceasta tendinta prin programe de dezvoltare complexe si sa promovam inclusiv destinatiile montane si urbane, care pot sa ofere satisfactii turistilor romani si straini. Primul pas pe care imi doresc sa-l fac este sa identificam, impreuna cu cei implicati direct in industria turismului, demersurile necesare care sa sustina dezvoltarea reala a turismului in Romania. si subliniez ca aceste demersuri inseamna, in primul rand, cresterea calitatii serviciilor oferite turistilor. Este o etapa fireasca', a declarat secretarul de stat pentru turism in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Barhalescu.
Cresterea fata de luna iulie 2011, la capitolul sosiri in structuri de primire turistica, este de 13% pe segmentul de turisti straini si de 12,5% pe segmentul de turisti romani. Trendul este crescator si pentru intervalul ianuarie-iulie 2012, raportat la perioada similara din 2011, procentele fiind de 12,4%, pentru turistii straini inregistrati in unitatile turistice romanesti, respectiv de 12,7% pentru turistii romani.AGERPRES
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page