Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Victor Ponta spune ca USL nu va încerca sa amâne întoarcerea lui Traian Basescu la Cotroceni


Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la TVR, ca USL la nu va incerca sa amane intoarcerea lui Traian Basescu la Cotroceni prin invocarea unei eventuale lipse a cvorumului in Parlament la citirea deciziei Curtii Constitutionale.
De asemenea, el a negat ca ar recomanda parlamentarilor USL sa nu mearga la sedinta respectiva. "Am discutat cu domnul presedinte Zgonea si cu presedintele interimar al Senatului. Imediat ce primesc de la Curtea Constitutionala decizia, cred ca maine sau joi vor convoca plenul Parlamentului si pot sa va garantez in ceea ce priveste PSD si USL ca noi nu vom ridica problema cvorumului. E o perioada de vacante si poate ca nu vor fi atat de multi parlamentari, in primul rand ar trebui sa vina cei de la PDL, dar noi nu vom ridica aceasta formula, e o formalitate citirea", a spus Ponta.
El a adaugat ca "strict formal" lipsa cvorumului ar fi o problema, dar a explicat ca amanarea ar fi o greseala. "Am discutat si cu domnul Antonescu. Avem exact aceeasi opinie, ca procedurile sa se incheie cat mai repede posibil si domnul Basescu, conform deciziei Curtii, sa se intoarca la Cotroceni", a incheiat premierul. AGERPRES.
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page