Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Minifotbalul românesc în Champions League


Bucuresti, 6 iulie 2012
Joi seara la Deva a avut loc tragerea la sorti a celor mai bune 20 de echipe din intreaga tara care s-au calificat in ultima faza a Campionatului National de Minifotbal care este deja o traditie pentru minifotbalul romanesc. Zilele acestea la Deva, in perioada 5-8 iulie are loc cea de-a sasea editie a celui mai important eveniment pentru jucatorii de minifotbal din Romania dupa ce in perioada anterioara s-au disputat fazele regionale ale aceste competitii care au decis care sunt cele mai bune echipe de minifotbal din tara noastra.
Pentru Federatia de Minifotbal din Romania, dar si pentru fiecare iubitor al minifotbalului, organizarea campionatului national reprezinta cel mai asteptat eveniment sportiv in fiecare an, un element de bucurie si un prilej de reintalnire cu prieteni din diferite colturi ale tarii. ”Minifotbalul este mai mult decat un joc, minifotbalul este chiar o stare de spirit care ne defineste pe noi toti”, dupa cum declara chiar Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania si al European Minifootball Federation.
In urma tragerii la sorti echipele au fost repartizate in 4 grupe a cate 5 echipe fiecare, urmand ca in fazele eliminatorii sa se califice ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa.
Grupa A: Mav Glissando Timisoara, Victoria Bacau, Old Boys Craiova, Ados Brasov, Fortuna Buzau.
Grupa B: Euro Glia Nusfalau (Salaj), Avantaje Deva, Bronx Galati, Old Foxes Medias, Nigeria Resita.
Grupa C: Consiliul Judetean Buzau, Perfect Tehnology Cluj, Ros Albastrii Satu Mare, Phoenix Hunedoara, Sagetile Albastre Otopeni.
Grupa D: Aldoor Magic Driver Iasi, AS Vispesti 2010 Ploiesti, Oz Er Golden Roman, Railex Suceava, Alerad Construct Dej.
Vineri si sambata sunt programate meciurile din faza grupelor si a optimilor, pentru ca duminica sa aiba loc semifinalele si finalele competitiei. Anul acesta miza si presiunea totodata pe echipele de minifotbal din intreaga tara calificate la Campionatul National este reprezentata de faptul ca echipa campioana va juca anul viitor in prima editie a Champions League-ului la minifotbal, prima competitie europeana intercluburi organizata la nivel european. Aceasta competitie este cea de-a doua in plan european dupa campionatul european destinat echipelor national de minifotbal. Mentionam ca echipa nationala a Romaniei este dubla campioana europeana la Bratislava in 2010 si respectiv Tulcea in 2011. Totodata cei mai buni jucatori care se vor evidentia in cadrul acestui Campionat National vor avea posibilitatea de a fi selectionati si in echipa nationala care isi va apara cele doua titluri consecutive chiar la Chisinau, anul acesta, in luna septembrie.
”Prin organizare si implicare, Deva este de cativa ani buni o cetate a minifotbalului romanesc, iar prin acest campionat national gazduit la Deva imi doresc ca orasul sa devina chiar o cetate si a minifotbalului european. Minifotbalul s-a dezvoltat in Europa de la an la an, iar competitiile europene vin sa confirme acest trend ascendent pe care il inregistram datorita tuturor iubitorilor de minifotbal de pe intregul continent”, ne-a declarat Razvan Burleanu.
Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
E-mail: office@campionateminifotbal.ro, tel.: 0723.16.50.32 sau 0741.799.932
Razvan Burleanu, Presedinte - Federatia de Minifotbal din Romania
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page