Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

ANTIHRISTII INVIERII LUI HRISTOS SI PRABUSIREA LOR

 

de Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

 „... Si, dupa cum ati auzit ca are sa vina antihrist, sa stiti ca acum s-au ridicat multi antihristi: prin aceasta cunoastem ca este ceasul de pe urma.” (1 Ioan 2,18).

„Iisus i-a zis: „Eu Sunt invierea si viata. Cine crede in Mine, chiar daca va muri, va trai.” (Ioan 11,25).

(Continuare din numarul pecedent)

 

Numarul fiarei antihrist

In Cartea Apocalipsei, Cap. 13, Dumnezeu reveleaza tuturor pe ultimul antihrist cu numarul 666, care va cauta sa amageasca oamenii sa se inchine lui si sa poarte semnul lui, dupa Scripturile care zic: „Iar cati nu se vor inchina chipului fiarei, putere avea ca sa-i ucida. Si-i sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mina cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are priceperea sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este: sase sute saizeci si sase (666)!" (Ioan 13:15-18).

Aceasta operatie a si inceput, prin plantarea sub piele a Cipului, cu numar pentru fiecare om. Toti cei ce vor primi aceasta implantarea de numar - 666 - vor trece de partea antihristului, iar cei credinciosi, pana la moarte, vor ramanea statornici in Credinta de partea lui Hristos. Ferice de aceia care se vor opune si vor intelege Scriptura care reveleaza urmatoarele: „Sau nu stiti ca trupul vostru este templu al Duhului Sfant care este in voi, pe care il aveti de la Dumnezeu si ca voi nu sunteti ai vostri? Caci ati fost rascumparati cu pret? Slaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul vostru si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu." (1Cor. 6:19-20).

Ce revelatie mare pentru om de la Dumnezeu! Sa afle ca trupul si sufletul lui sunt templu al Duhului Sfant, care au fost rascumparate cu pretul mare - al Jertfei lui Iisus - si ca trupul si sufletul omului, deopotriva, apartin lui Dumnezeu. Deci, antihristii si guvernele lumii pot sa-si puna numerele lor pe cardurile de identitate ale oamenilor, dar nu pe trupul omului prin inplantari de Cipuri sub piele, care este al lui Dumnezeu.

Multumind: „...Marelui Dumnezeu si Mantuitorului nostru Hristos Iisus, Care S-a dat pe Sine pentru noi, ca sa ne izbaveasca de toata faradelegea si sa-si curateasca Lui popor ales, ravnitor de fapte bune (cf. Tit 2:13-14), ca am putut sa-ti transmit, stimate cititorule, aceste Mesaje Biblice, care nadajduiesc ca te vor ajuta in viata, si inchei cu urmatoarele vorbiri ale Mantuitorului Hristos, care zic:"Va rataciti nestiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29). „Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece" (Marcu 13:31). Iar cu privire la venire Domnul, zice: „Iata, vin curand si plata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia, dupa cum este fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, Cel dintai si Cel de pe urma, inceputul si sfarsitul. (Apoc. 22:12-13). Iar credinciosii Bisericii lui Hristos raspund in toata vremea: „...Amin. Vino, Doamne IISUSE!„ (Apoc. 22:20). „Slavit sa fie Domnul" (Psalmul 69:5).

Sfarsitul atihristilor

Antihristii, de pana acum, am aflat ce tragic au sfarsit viata lor pamanteasca, pentru ca nevoind sa asculte, Dumnezeu i-a lasat dupa Scriptura care zice: „Si i-am lasat sa umble dupa dorintele inimilor lor, si au mers dupa cugetele lor" (Psalm 80:11), caci nu au vrut sa fie mantuiti si i-a lasat sa sfarseasca spre iadul cel vesnic, dupa cum zice: „Caci daca Dumnezeu nu a crutat pe ingerii care au pacatuit, ci, legandu-i cu legaturile intunericului in iad, i-a dat sa fie paziti spre judecata" (2Petru 2:4), astfel, Dumnezeu nu i-a crutat si nu ii va cruta, nici pe antihristi si nici pe necredinciosi, pentru ca Justitia lui Dumnezeu se arata la vreme.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page