Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Artisti din SUA în concert la Biserica Neagra din Brasov


Cel de-al doilea concert al Stagiunii estivale de orga 2012 de la Biserica Neagra va fi sustinut marti seara de primii invitati de peste hotare, si anume de Corul Liceului Eastern Mennonite din Virginia, SUA, sub conducerea dirijorului Jay Hartzler.
Ca parte a turneului pe care corul il desfasoara in Europa sub titlul "Numele lui Dumnezeu", concertul din Biserica Neagra va reflecta prin repertoriul sacru, ce se intinde pe mai multi ani si stiluri muzicale, referintele biblice folosite de diferiti compozitori pentru a-l descrie pe Dumnezeu, se arata intr-un comunicat transmis AGERPRES de organizatorii evenimentului.
In ultimii 30 de ani, Eastern Mennonite High School Touring Choir a realizat turnee si a cantat in SUA, Canada, Puerto Rico, precum si in 23 de state din Europa, participand la numeroase festivaluri corale internationale. In cei aproape 40 de ani de predare, dirijorul Jay Hartzler a coordonat si a jurizat festivaluri din Virginia, Ohio, Indiana si Pennsylvania, se mai arata in comunicatul de presa.
Stagiunea estivala de orga de la Biserica Neagra se desfasoara din luna iunie pana in luna septembrie incluzand mai multe spectacole cu formatii si solisti din tara si din strainatate. Biletul de intrare la concerte costa 8 lei si poate fi procurat in ziua concertului de la intrarea in Biserica Neagra. AGERPRES

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page